kia-zakelijk-lease-deals-hero-mobiel

Lease de EV6 met 12% bijtelling

Slechts 48 stuks beschikbaar met 12% bijtelling!

Lease de Kia EV6 met 12% bijtelling bij Wensink!

Wacht niet langer, rijd direct weg in een Kia EV6!

Bent u op zoek naar een revolutionaire elektrische auto met een onweerstaanbaar fiscaal voordeel? Dan heeft Wensink goed nieuws voor u! Ook in 2024 bieden wij een exclusieve kans om te profiteren van slechts 12% bijtelling op de Kia EV6. Maar let op, er zijn nog slechts 48 8  exemplaren beschikbaar, dus wees er snel bij!

Stelt u zich eens voor, rijden in een stijlvolle en geavanceerde elektrische auto, terwijl u geniet van het financiële voordeel dat de 12% bijtelling biedt. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Want dankzij de 12% bijtelling komt u al gauw uit op een maandelijks tarief van slechts € 302,-*!

Kies voor de Kia EV6 met 12% bijtelling

Rekenvoorbeeld:
bijtelling berekening van de Kia EV6

Met de 12% bijtelling op de Kia EV6 rijdt u niet alleen duurzaam, maar ook nog eens voordelig. Door deze lage bijtelling bespaart u namelijk flink op uw maandelijkse autokosten. Bovendien profiteert u van het comfort en de innovatieve features van de indrukwekkende elektrische Kia EV6.

Kosten auto van de zaak (per maand)

Bruto

Netto

Fiscale bijtelling auto (12% / 22%)

€ 616,-

 
Aftrekbare eigen bijdrage

         € 0,-

 
Fiscale bijtelling

€ 616,-

€ 229,-

Minder heffingskorting 

€ 74,-

Eigen bijdrage 

€ 0,-

Niet vergoede autokosten 

         € 0,-

 

Totaal per maand

€ 302,-

kia-zakelijk-lease-deals-rekenvoorbeeld

Ruim 400 mensen gingen u voor!

Google reviews
605 reviews
Gemiddeld een 4.3 van 5!
Bekijk alle reviews

Wensink Automotive B.V. (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen. Wensink Automotive B.V. treedt op als vrijgestelde bemiddelaar en bemiddelt niet uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Wensink en de Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. 

* Deze actieperiode is geldig zolang de voorraad strekt en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Getoonde tarieven zijn excl. BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.