wensink-lease-services-private-lease-hero-mobiel

Privé lease uw auto met Private Lease

Kies voor zorgeloos rijden in een nieuwe auto met Private Lease van Wensink. Eén helder, vast, laag maandbedrag.

Als u op zoek bent naar een nieuwe auto, maar niet het geld hebt om er een te kopen, dan kan private lease de oplossing zijn. Met private lease huurt u een auto voor een vast bedrag per maand, inclusief verzekeringen, onderhoud en reparaties. Dit is een uitstekende optie als u geen grote investering wilt doen, maar wel een nieuwe auto wilt rijden.

Bij private lease zijn er veel verschillende aanbieders en mogelijkheden om uit te kiezen. Het is daarom belangrijk om goed te vergelijken en te kijken naar wat het beste bij u past. Let daarbij op zaken als het aantal kilometers dat u per jaar mag rijden, de duur van het contract en de hoogte van het maandelijkse bedrag.

Een van de voordelen van private lease is dat u geen grote investering hoeft te doen. U hoeft niet in één keer duizenden euro's uit te geven voor een nieuwe auto, maar betaalt een vast bedrag per maand. Hierdoor heeft u meer financiële ruimte voor andere zaken.

Een ander voordeel is dat u geen zorgen hebt over onderhoud en reparaties. Dit is allemaal inbegrepen in het maandelijkse bedrag. Zo hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte kosten en weet u precies waar je aan toe bent.

Wilt u meer weten over private lease en wat het voor u kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor private lease en helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

Meer dan 35 vestigingen

De koffie staat klaar!

Private Lease samenstellen

Private Lease bij Wensink is zorgeloos rijden in een splinternieuwe auto voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het enige wat u nog zelf hoeft te betalen is brandstof, parkeerkosten en eventuele boetes. Daarnaast heeft u met Private Lease bij Wensink de zekerheid van het Keurmerk Private Lease

Private Lease via Wensink is inclusief:

 • Afschrijving, rente en andere leasekosten
 • Motorrijtuigenbelasting en premie voor verzekering
 • Kosten van reparatie, onderhoud, banden, pechhulp Europa
 • Kosten van vervangend vervoer (standaard na 24 uur)
private-lease-prive-lease-samenstellen

Zekerheid met het
Keurmerk Private Lease

Met Private Lease bij Wensink bent u verzekerd van een veilige, verantwoorde en vertrouwde voorwaarden bij uw Private Lease voertuig. Wensink is namelijk aangesloten bij het Keurmerk Private Lease wat hét kwaliteitskeurmerk is om op een betrouwbare wijze particulier een leasecontract af te sluiten. Keurmerk Private Lease is gezamenlijk met de Consumentenbond ontwikkeld zodat u als klant niet tegen onverwachte zaken aanloopt binnen uw contract.

Keurmerk Private Lease verzekert u als klant van o.a. de volgende zekerheden:

 • Recht op onafhankelijke beoordeling bij inleveren lease auto
 • Beperkte bijdrage bij schade
 • Vast maandbedrag zonder onverwachte verhogingen (excl. belastingen)
 • Bedenktijd van 14 dagen
 • Geschillencommissie voor zekerheid bij klachten
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Meer informatie over het Keurmerk Private Lease vindt u op www.keurmerkprivatelease.nl.

Voordelen van Private lease bij Wensink

Het privé leasen van een auto wordt steeds populairder, zeker aangezien de meeste zorgen volledig uit handen worden genomen zoals autoverzekering en wegenbelasting. Uiteraard heeft u extra voordelen wanneer u via Wensink Lease & Services particulier een auto leaset:

 • Eén vast aanspreekpunt bij Wensink;
 • Bij onderhoud en schade monteert Wensink altijd originele onderdelen op de auto;
 • Belasting, onderhoud en verzekeringen worden zonder papierwerk geregeld door ons.

Bekijk onze Private Lease Acties

Liever alle scherpe Private Lease prijzen in één helder overzicht bekijken?

Eerst uw huidige auto verkopen?

Heeft u de keuze al gemaakt wat uw nieuwe Private Lease auto wordt, maar wilt u liever eerst uw huidige auto verkopen? Dat hoeft niet! Laat uw huidige auto vrijblijvend taxeren en ruil uw auto eenvoudig en zonder gedoe in bij Wensink. Wel zo aangenaam!

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Hoeveel geld krijg ik voor mijn auto?

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in, dan berekenen de taxatie experts van Biddo binnen 24 uur de waarde van uw auto.

Nog maar 1 stap hierna!

Al klant bij Wensink Lease?

Bent u al leaseklant bij Wensink? Wij hebben voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet. Op zoek naar bijvoorbeeld informatie over het doen van onderhoud, schadeafhandeling of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vervangend vervoer?

Veelgestelde vragen lease

Wij begrijpen dat u veel vragen heeft met betrekking tot het leasen van een auto. Daarom hebben wij voor u al deze vragen gebundeld. 

Algemene voorwaarden

Bent u benieuwd aan welke voorwaarden van toepassing zijn bij de overeenkomst operationele lease van personen- en bestelauto’s, gesloten tussen een consument en een leasemaatschappij die is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease

Veelgestelde vragen

Wat is Private Lease?

Voor een vast scherp bedrag per maand kunt u privé een auto leasen bij Wensink.

Waarom Private Lease?

Door middel van een scherp bedrag per maand nemen wij alle zorgen voor uw weg zoals: onverwachte kosten. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Wat moet ik doen als ik schade heb opgelopen met lease?

Geen zorgen, we helpen u graag! Bij opgelopen schade kunt u terecht bij alle vestigingen van Wensink. Wij handelen de schade volledig voor u af.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Prijs op basis van 60 maanden en 5.000 km per jaar.
Wensink Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Wensink Lease & Services B.V. Getoonde tarieven zijn incl. BTW. Getoond model kan afwijken van de te kiezen uitvoeringen. Meerkilometers  € 0,11 incl. BTW. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.