Wensink-parts-hero-mobiel

Wensink Onderdelen & Accessoires

Officiële onderdelen en accessoires met zekerheid

Groot aanbod onderdelen en accessoires
voor zakelijk en particulier

In uw werkplaats sleutelt u aan uw auto. De geur van olie, smeermiddel en benzine trekt in uw kleding. Uw handen zijn zwart en ruw van het werk. Op de werkbank ligt nog één schone doek, waarmee u vol trots de motorkap van uw auto oppoetst. De doek draait kleine rondjes over het metaal, totdat de kap zó glanst, dat u uw eigen gezicht terugziet in de reflectie. Wanneer u zelf sleutelt aan uw auto, wilt u zekerheid hebben over de kwaliteit en originaliteit van de onderdelen die u gebruikt. Daarom kunt u bij Wensink zowel online als in onze magazijnen terecht voor originele onderdelen met garantie. 

Zakelijk onderdelen bestellen

Als zakelijke afnemer heeft u specifieke vragen en behoeften. Daarom zijn wij speciaal voor u een B2B-verkooptak gestart voor uw inkoop van originele Mercedes-Benz, Ford en smart onderdelen.  Neem daarom contact met uw voorkeursvestiging op! 

Particulier onderdelen bestellen

Alleen het beste is goed genoeg. Wanneer u uw auto zelf repareert of tunet, dan smeedt u een band. U sleutelt niet, u verzorgt. Voor uw kostbare wagen is alleen het allerbeste goed genoeg. Daarom is dit exact wat wij u bieden: de allerbeste, originele onderdelen.

Wensink-parts-trekhaak

Originele onderdelen 
tegen de scherpste prijs

Wij hebben een groot aanbod van originele Citroën, Kia, Ford, Mercedes-Benz, Ford en smart onderdelen en accessoires. U kunt bij ons terecht als particulier afnemer, maar ook als u een zakelijke afnemer bent ontvangen wij u graag. U kunt in dit tweede geval contact opnemen met één van onze accountmanagers. Samen maken we dan een op maat gesneden aanbod voor uw onderdelenbehoefte. 

Direct ophalen
van onderdelen

Wij beschikken over een aantal grote magazijnen met een enorme diversiteit aan originele onderdelen. Dit betekent dat u deze onderdelen direct kunt ophalen – u hoeft dus niet te wachten op een bestelling. Natuurlijk komt het soms ook voor dat we een speciaal onderdeel voor u gaan bestellen. Onze bestellingen worden snel uitgevoerd waardoor u de bestelling vlug binnen heeft. U kunt altijd terecht bij één van onze fysieke magazijnen.  Wel zo aangenaam!

Wensink-parts-magazijn

Bekijk onze voorraad parts
eenvoudig vanaf de bank of werkplek

Wij hebben ook een webshop, zodat u onze voorraad 24/7 kan bekijken, gewoon vanuit uw eigen thuis. Neem gelijk een kijkje in onze Wensink onderdelen webshop! Kunt u een onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons op! Wij bestellen het onderdeel voor u en morgen hebben we het in huis. Aangenaam!                       

Wensink accessoires 
beleef uw auto de hele dag

U bezit een prachtige auto. De wagen is uw trots. Ook wanneer uw auto uit het zicht is wilt u deze beleving niet missen. Daarom hebben wij voor u een webshop met een uitgebreide voorraad merchandise opgezet. Van pennen tot loopautootjes en van armbanden tot espresso-kopjes, wij hebben het allemaal. Beleef uw auto de hele dag door en neem een kijkje in de shop!

Veelgestelde vragen

Wat voor onderdelen en accessoires kan ik vinden bij Wensink?

Zomer/winterbanden, merchandise en allerlei andere producten. .

Kan ik de onderdelen en accessoires bij Wensink laten plaatsen?

Ja zeker. U kunt een afspraak maken bij de Wensink werkplaatsplanner, daar zullen wij u verder helpen.

Kan ik onderdelen en accessoires ook als particulier afnemen?

U kunt bij ons terecht als particulier afnemer, maar ook als u een zakelijke afnemer bent ontvangen wij u graag.