uw-auto-is-geld-waard-hero-mobiel

Uw auto is geld waard!

Eenvoudig gratis en online de waarde van uw auto aanvragen.

Als u wilt weten wat uw auto waard is als u deze inruilt voor een nieuwe auto, bent u bij Wensink aan het juiste adres! Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact om de inruilwaarde te bespreken van uw auto. Wij bieden de beste prijs voor uw huidige auto en helpen u graag verder met het vinden van een geschikte nieuwe auto. En heeft u deze auto gevonden, dan kunt u nu bij alle nieuwe en bijna nieuwe Ford, Kia en Mercedes-Benz tot 3 jaar oud gebruik maken van onze 50/50 deal actie. Dat is 50% korting op onderhoud en verzekering! Daarnaast geven wij u ook de mogelijkheid op onze volledige voorraad van alle merken om 50% van het aankoopbedrag vooraf te betalen en de overige helft gespreid over 60 maanden*.

Gratis en vrijblijvend

De beste prijs voor uw auto

Binnen 24 uur reactie

Ruim aanbod

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Uw inruilvoorstel
aanvragen

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Nog maar 1 stap hierna!

Op zoek naar een nieuwe auto, profiteer van onze acties!

Rekenvoorbeeld financiering 50/50 DEALS: Kia Sportage HEV DynamicLine

Contante
prijs

Aanbetaling

Totaal
kredietbedrag

Vaste debet
rentevoet

Jaarlijks
kosten
percentage

Duur
overeenkomst

Termijnbedrag
p/mnd

Slottermijn

Totaal te
betalen bedrag

€43.475

€21.730

€21.745

9,49%

9,49%

48 mnd

€542,16

€14.011

€26.023,68

Prijs op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Wensink Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Wensink Lease & Services B.V. Getoonde tarieven zijn incl. BTW. Getoond model kan afwijken van de te kiezen uitvoeringen. Meerkilometers min. € 0,06 en max. € 0,15. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

* Deze actieperiode is geldig tot en met 30 april 2023 en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.