lease-over-private-lease-algemene-voorwaarden-hero-mobiel

Vertrouwd de beste verzekering afsluiten

  • Lange aanschaf- of nieuwwaardedekking;
  • Schadeherstel bij Wensink volgens fabrieksspecificaties;
  • Ruim 10.000 klanten verzekerd

 

 

Uw verzekering afsluiten zonder papierwerk

Bij Wensink kunt u ongeacht het merk van uw auto rekenen op een passende autoverzekering. Wij willen ervoor zorgen dat u altijd zorgeloos onderweg bent en hierin gaan wij graag een stapje verder. Als tussenpersoon tussen u en de verzekeringsmaatschappij zijn wij er om u te ontzorgen. Onze verzekeringen zijn geschikt voor zowel particuliere en zakelijke rijders, en zelfs voor wagenparken hebben wij mogelijkheden.

De voordelen van verzekeren bij Wensink

Wanneer u bij ons een verzekering afsluit, heeft u één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van snelle en persoonlijke service. Daarnaast heeft verzekeren bij Wensink nog meer voordelen die wij graag voor u op een rijtje zetten:

  • Lange aanschaf- of nieuwwaardedekking;
  • Scherpe premie en ruime dekking;
  • Schadeherstel bij Wensink volgens fabrieksspecificaties;
  • Verzekeringen voor alle automerken;
  • Gratis vervangend vervoer tijdens reparaties;
  • Opzegservice van je huidige verzekering.
  • Ruim 10.000 klanten verzekerd

Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie op telnr. 088-3839530

Vertrouwde service in onze eigen werkplaats

Heeft u schade? Dan is de keuze van de Wensink vestiging aan u. Zeker wanneer u uw auto bij Wensink heeft gekocht, bent u ervan verzekerd dat wij uw auto zowel van binnen en van buiten kennen. Daarnaast repareren wij de auto volgens alle fabrieksspecificaties. Zo behoudt uw auto zijn waarde, garantie en veiligheid!

wensink-verzekeren-onderhoud-slider

Offerte van uw autoverzekering aanvragen

Uw persoonlijke gegevens

Veelgestelde vragen

Met welke verzekeringsmaatschappijen werken wij samen?

Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen om onze klanten een ruime keuze aan verzekeringsopties te bieden. De maatschappijen waarmee wij samenwerken zijn Bovemij, Centraal Beheer, Carmeleon en Mercedes-Benz Insurance Services. Door samen te werken met deze verzekeraars kunnen wij onze klanten een passende verzekering aanbieden die past bij hun specifieke situatie en behoeften.

Leveren jullie maatwerk?

Ja, wij kunnen maatwerk leveren. Als tussenpersoon zijn wij aangesloten bij het AFM en Kifid, wat betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring het leveren van maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Wij zijn dan ook in staat om u een oplossing op maat te bieden die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Welke aanvullende dekkingen zijn er mogelijk?

Bij Wensink zijn er meerdere aanvullende dekkingen mogelijk, afhankelijk van de gekozen verzekeraar en of het particulier of zakelijk wordt verzekerd. 
Hieronder volgt een aantal aanvullende dekkingen:

o   Schadeverzekering inzittenden;
o   Rechtsbijstand;
o   Pechhulp in binnen- en buitenland;
o   No-claim beschermer;
o   Vervangend vervoer, met als optie koeling;
o   Gereedschapsdekking.

Voor meer informatie over de verschillende aanvullende dekkingen en wat het beste in uw situatie past, kunt u tel. contact opnemen met Wensink Verzekeringen 088-3839530

Wat kost een verzekering?

Voor de exacte kosten kunt u het beste een offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.