mercedes-benz-ecitan-gesloten-bestelwagen-hero-mobiel

Lease de Mercedes eCitan:

Profiteer van de  Mercedes-Benz eCitan vanaf € 553,- p/maand*

✓ Vast maandbedrag
✓ incl. verzekering, belastingen, en regulier onderhoud

Zakelijk Lease 

Truck, auto of oplegger, leasen kan altijd bij Wensink. Wij bieden verschillende leasevormen aan, passend bij uw uiteenlopende wensen. Compleet zonder zorgen op weg, dat is zakelijk leasen bij Wensink. 

Wilt u meteen een auto uit onze voorraad leasen? Wij hebben meer dan 500 auto's direct op voorraad! Zakelijk een auto leasen is niet alleen mogelijk voor onze eigen merken: Ford, Mercedes-Benz, smart of Kia, maar Wensink helpt u ook graag als het gaat om het leasen van een auto van een ander merk. 

Zakelijk leasen bij Wensink is

Gehele ontzorging

Altijd advies op maat

Wagenparkbeheer onderbrengen

Samen werken aan continuïteit

Snel naar...
uw volgende bestemming

SEBA-subsidie: €5.000,-

Als ondernemer kunt u vanaf 23 april 2024 weer subsidie aanvragen voor nieuwe elektrische bedrijfswagens (koop en lease). 

Het subsidiebedrag is maximaal € 5.000 per bedrijfsauto. Als middelgrote en grote ondernemer ontvangt u met deze regeling 10% van de netto catalogusprijs bij een voertuigcategorie N1. Deze prijs is exclusief btw, inclusief bpm en opties die de fabrikant of importeur aanbracht voor het kenteken is afgegeven. Bij een voertuigcategorie N2 tot een maximum gewicht van 4.250 kilo ontvangt u 10% van de verkoopprijs zonder btw.

Voor kleine ondernemingen en non-profitinstellingen is het subsidiepercentage 12%.

tot-2950-euros-subsidie-elektrische-personenautos-particulieren-hero-mobiel

Bekijk al onze Zakelijk Lease acties

Vergelijk alle zakelijke leaseaanbiedingen
totaal ontzorgd tegen een vast bedrag per maand

Iedere zakelijke leaserijder is verschillend, of u nu als werknemer van een bedrijf of als ZZP’er op zoekt bent naar een zakelijke lease auto begrijpen wij dat u al vele diverse acties en prijzen van verschillende modellen bent tegen gekomen. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij alle zakelijke lease actietarieven helder voor u op een rij gezet, wel zo aangenaam!

Personenauto’s aanbiedingen

Mag u een nieuwe zakelijke leaseauto kiezen maar wilt u liever eerst alle modellen met de bijhorende prijzen vergelijken?

Bedrijfswagens aanbiedingen

Als bedrijf uw nieuwe bedrijfswagen financieren? Maar wilt u liever eerst alle modellen met de bijhorende prijzen vergelijken?

Eerst uw huidige auto verkopen?

Heeft u de keuze al gemaakt wat uw nieuwe Private Lease auto wordt, maar wilt u liever eerst uw huidige auto verkopen? Dat hoeft niet! Laat uw huidige auto vrijblijvend taxeren en ruil uw auto eenvoudig en zonder gedoe in bij Wensink. Wel zo aangenaam!

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Hoeveel geld krijg ik voor mijn auto?

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in, dan berekenen de taxatie experts van Biddo binnen 24 uur de waarde van uw auto.

Nog maar 1 stap hierna!

Al klant bij Wensink Lease?

Bent u al leaseklant bij Wensink? Wij hebben voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet. Op zoek naar bijvoorbeeld informatie over het doen van onderhoud, schadeafhandeling of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vervangend vervoer?

Wagenparkbeheer bij Wensink Lease

Wensink Lease & Services brengt uw organisatie in beweging. We geven advies, zodat u uw wagenpark effectief benut. En grip houdt op de mobiliteitskosten. Van auto's tot trucks, bij Wensink Lease kunt u uw gehele wagenpark onderbrengen. We verzorgen de volledige administratie.