lease-services-hero-mobiel

Zakelijk Lease

Compleet zonder zorgen op weg, dat is zakelijk leasen bij Wensink

Zakelijk Lease bij Wensink

Of het een truck, auto of oplegger is: leasen kan altijd bij Wensink. Wij bieden verschillende leasevormen aan, passend bij uw uiteenlopende wensen. Daarnaast hebben wij ook een direct aanbod voor zakelijke lease. Compleet zonder zorgen op weg, dat is zakelijk leasen bij Wensink. Wilt u meteen een auto uit onze voorraad leasen? Wij hebben meer dan 500 auto's direct op voorraad! Zakelijk een auto leasen is niet alleen mogelijk voor onze eigen merken: Ford, Mercedes-Benz, smart, Kia, Citroën en DS, maar Wensink ontzorgt u ook graag als het gaat om het leasen van een auto van een ander merk. Bekijk hieronder welke leasevorm het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen. 

Snel naar...
uw volgende bestemming

Al klant bij Wensink Lease?

Bent u al leaseklant bij Wensink? Wij hebben voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet. Op zoek naar bijvoorbeeld informatie over het doen van onderhoud, schadeafhandeling of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vervangend vervoer?

Wagenparkbeheer bij Wensink Lease

Wensink Lease & Services brengt uw organisatie in beweging. We geven advies, zodat u uw wagenpark effectief benut. En grip houdt op de mobiliteitskosten. Van auto's tot trucks, bij Wensink Lease kunt u uw gehele wagenpark onderbrengen. We verzorgen de volledige administratie. 

Gehele ontzorging

Altijd advies op maat

Wagenparkbeheer onderbrengen

Samen werken aan continuïteit

Bekijk al onze Zakelijk Lease Acties

all-in-lease-deal-leadimage

All-In Zakelijk Lease Deals

wensink-green-leadimage

Wensink Green Deals

aan-de-slag-citroen-bedrijfsauto-leadimage

Aan de slag met een Citroën bedrijfsauto!

super-lease-deals-leadimage

Wensink Super Lease Deals