citroen-wintercheck-wintersport-mobiel

Citroën Winter(sport) check

Gratis controle op 29 cruciale punten die belangrijk zijn voor uw veiligheid deze winter

Gratis wintercheck: Om in de winter veilig van A naar B te komen

De dagen worden korter en de temperatuur daalt langzaam richting het vriespunt. Wij begrijpen dat de winterse periode meer van u auto vraagt dan gebruikelijk en dat u graag alles preventief gecontroleerd wil hebben. Bij Wensink staat uw veiligheid voor op zodat u in de winter veilig van A naar B reist. Daarom bieden wij u tot en met 31 december 2021 een gratis wintercheck aan zodat u met alle zekerheid de winter door komt. 

Waarom de Citroën Wintercheck?

De koude weersomstandigheden zijn uiteraard van invloed op uw auto, daarom is het belangrijk dat de belangrijkste veiligheidsaspecten in uw auto goed blijven werken. Met onze Citroën Wintercheck bent u er zeker van dat uw auto uitgebreid wordt gecontroleerd op 29 essentiële punten zodat u aangenaam de winter door gaat.

Onze experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben. Deze checklist wordt samen met u besproken. Indien onderdelen toe zijn aan vervanging, dan kunnen deze snel en vakkundig worden vervangen. Uiteraard in overleg en met een heldere prijsopgave vooraf. Zo kunt u weer veilig op weg en houdt u grip op de kosten.

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

12 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Korting op winteraccessoires*

Of u nu uw Citroën wil voorbereiden op de winterperiode of dat u uitkijkt naar uw langverwachte skivakantie wilt u er zeker van zijn dat u de juiste winteraccessoires hebt. Wensink biedt u korting op diverse accessoires die u comfort, bescherming en/of extra gemak bezorgt als u er op uit wilt trekken.

Mocht het blijken dat uw ruitenwisserbladen aan vervanging toe zijn, dan krijgt u tijdelijk tot en met 31 december 2021 10% korting op een set nieuwe ruitenwisserbladen. Daarbij ontvangt u een Citroën anti-vorstscherm cadeau. Maar wacht niet te lang, want OP=OP!

Profiteer nu van onze winterdeals bij één van onze vestigingen.

Korting op kofferbakmatten

Wij begrijpen dat u uw kofferbak graag beschermd wilt hebben tegen vuil en vocht bij het inladen van uw bagage in de winterperiode. Koopt u nu een kofferbakmat? Dan ontvangt u tijdelijk 15% korting! 

Korting op dakdragers en dakkoffers

Gaat u deze winter er een weekje tussenuit of een weekend weg en wilt u extra voordelig extra bagage meenemen? U ontvangt 15% korting op het aanbod dakdragers en dakkoffers.

Korting op sneeuwkettingen

U gebruikt ze waarschijnlijk liever niet maar in sommige gevallen heeft u ze toch echt hard nodig of zijn ze zelfs verplicht! Om u op weg te helpen in de sneeuw krijgt u 15% korting op sneeuwkettingen.

Korting op accu's

Accu's krijgen in de winterperiode veel te verduren en is het mogelijk dat uw accu snel in capaciteit afneemt. Wensink biedt daarom tijdelijk accu's aan met 15% korting zodat u met een nieuwe accu zorgeloos de winter door komt.

Plan tijdig uw bandenwissel

Verkeersveiligheid is van levensbelang. Nu de zomer voorbij is en de temperaturen dalen wordt het weer tijd om uw banden te wisselen. Bij temperaturen onder de zeven graden raden wij u aan om winterbanden onder de auto te plaatsen. De aanschaf van een extra set banden is een behoorlijke investering. Dat wil echt niet zeggen dat u duurder uit bent, zeker nu niet. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En welke banden wij adviseren? Onze serviceadviseurs staan voor u klaar voor een advies op maat!  

Opslag voor uw banden & wielen

Heeft u geen ruimte voor het opslaan van uw zomerbanden? Wij slaan ze graag voor u op in ons bandenhotel! Hier kunnen uw zomer- en/of winterbanden een seizoen lang lekker uitrusten, tot ze weer onder uw auto komen. We zorgen uitstekend voor uw banden:

  • Uw banden krijgen een frisse wasbeurt bij binnenkomst.
  • We geven ze een uitgebreide check op druk, profiel en eventuele schade.
  • We slaan ze voor u op onder de perfecte omstandigheden.

* Deze actieperiode is geldig tot en met 31 december 2021. Deze acties zijn niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.