super-lease-deals-hero-mobiel

Super Lease Deals: Profiteer op elektrische modellen

Nu al vanaf €429,- p/mnd*

Profiteer op elektrische modellen met de Super Lease Deals

Het zijn de Super Lease Deals bij Wensink! Met de Wensink Super Lease Deals profiteert u zakelijk van een scherp all-in bedrag per maand op geselecteerde elektrische modellen in combinatie met de hoge services van Wensink. 

Neem bijvoorbeeld de Ford Mustang Mach-E met technology pack. Hiermee heeft u alle voordelen van een Ford in combinatie met de services van Wensink. U weet te allen tijde waar u aan toe bent, u betaalt een namelijk een vast bedrag per maand. Altijd helder en inzichtelijk. Daarnaast nemen we alle onderhoud voor u uit handen! 

Vergelijk de 3 Wensink Super Lease Deal modellen

Profiteer van veel voordeel op de onderstaande modellen. Bent u op zoek naar een andere uitvoering met een hoger actieradius of snellere laadtijd? Geen probleem! Ook voor uw gewenste uitvoering kunnen wij een leasevoorstel voor u opstellen.

Voordelen van een elektrische auto

De bekende voordelen van het elektrische rijden beginnen uiteraard bij een schoner milieu vanwege het feit dat een elektrische auto geen schadelijke gassen zoals stikstof en CO2-uitstoot kent. Daarnaast is een elektrische auto ook aanzienlijk stiller dan een reguliere brandstofauto.

De voordelen die wellicht meer tot de verbeelding spreken en interessant zijn voor u om de overstap naar elektrische mobiliteit te maken zijn hieronder nader beschreven:

 • Elektriciteit is tot wel 50% voordeliger dan benzine, LPG en diesel
 • Altijd een volle ‘tank’ wanneer u van huis gaat
 • Rijden op uw zelf opgewekte energie door zonnepanelen
 • Tot 2025 geen motorrijtuigenbelasting
 • Lagere kosten aan onderhoud

Ford Mustang Mach-E met Technology Pack

Maak kennis met de Mustang Mach-E met Technology Pack: De eerste SUV van Ford die volledig elektrisch is. Een fraai en sportief vormgegeven design in combinatie met een maximaal elektrisch rijbereik van 610 km bij de Mustang Mach-E met de 'extended range' batterij!

Autorijden krijgt door deze elektrische Mustang Mach-E een nieuwe beleving waarbij de Ford in slechts 6,9 seconden van 0 tot 100 km/u accelereert.

Welke opties zitten er in het Technology Pack?
Het Ford Technology Pack op De Mustang Mach-E — welke is inbegrepen in de vanaf prijs van €659,- per maand* — bestaat uit de volgende opties:

 • Bang & Olufsen audiosysteem met 10 speakers, waaronder een sound bar in het dashboard (totaal 560Watt)
 • Handsfree elektrisch bedienbare achterklep
 • Active Driver Assist met Lane Centring Assist, Stop&Go en Handsfree mode (indien toegestaan EU)
 • Verkeersbordenherkenning
 • Active Park Assist 2: Volledig automatisch inparkeren
 • 360 graden camera

U rijdt de Ford Mustang Mach-E met Technology pack al vanaf €659,- per maand*!

Kia E-Niro

Met de e-Niro laat Kia zien dat een elektrische auto naast duurzaam ook heel stijlvol en praktisch kan zijn. Het smaakvolle interieur, de snellaadfunctie, een actieradius van 455 km bij de krachtigste variant en volop ruimte; u vind het allemaal in deze 100% elektrische crossover. 

U rijdt de Kia E-Niro al vanaf € 449,- per maand*!

Citroën E-C4 

De Citroën Ë-C4, de 100% elektrische variant biedt u de sensatie van stil, moeiteloos, dynamisch en zorgeloos elektrisch rijden. De motor van 100 kW (136 pk) heeft direct 260 Nm koppel beschikbaar. In 30 minuten* kan het accupakket zich opladen tot 80%, dit zorgt voor een actieradius tot wel 350 km (WLTP-cyclus).

U rijdt de Citroën E-C4 al vanaf € 429,- per maand*!

Wensink laadoplossingen

Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Wanneer u een elektrische auto leaset, dan wilt u daar een passende laadoplossing bij. Wensink helpt u graag met alle mogelijke laadoplossingen van laadpalen tot en met een Europese Wensink Laadpas. Wel zo aangenaam!

Laadpalen en oplossingen voor thuis

Wensink laadpas; voor het laden bij publieke laadpalen

Elektrisch model uit voorraad rijden?

Neem contact met ons op

Uw persoonlijke gegevens

* Leasetarief op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.
1 Snellaadvermogen beperkt door het voertuig. Laadtijden zijn op basis van een CCS (150 kW DC) laadpunt.
2 Snellaadvermogen beperkt door het voertuig. Laadtijden zijn op basis van een CCS (175 kW DC) laadpunt.