ford-btw-weg-ermee-hero-mobiel

BTW WEG ERMEE!

Allerlaatste kans op te profiteren van oplopend voordeel tot duizenden euro's!

Nu bij Wensink Ford: BTW weg ermee!

Als u nu een nieuwe Ford wilt rijden is dit uw allerlaatste kans op te profiteren van oplopend voordeel tot duizenden euro's! Tot en met 31 december 2023 profiteert u van een hele bijzondere actie bij Wensink. Wij geven nu nog korting ter waarde van het BTW bedrag op een nieuwe Ford Focus of Ford Puma uit voorraad! De voorraad is beperkt dus wees er snel bij!

Actiemodellen

2 jaar gratis onderhoud
bij aanschaf van een nieuwe Ford

Maar dat is nog niet alles! Naast het feit dat we de BTW op een nieuwe Ford Focus of Ford Puma uit voorraad voor onze rekening nemen, bieden we u nu een extra, ongekende bonus aan. Bij aanschaf van een 4 jaar abonnement op een van deze voertuigen ontvangt u niet alleen de aantrekkelijke korting, maar geniet u ook van 2 jaar gratis onderhoud.

Dat betekent dat u de komende 4 jaar onbezorgd kunt rijden, zonder de zorgen of kosten van regulier onderhoud. Wees er snel bij en verzeker uzelf van dit unieke aanbod, want de voorraad is beperkt! Bereid u voor op zorgeloos rijplezier, met Wensink als uw betrouwbare partner in mobiliteit.

 

ford-puma-slider-3
KostenpostBedrag
Vanaf prijs Puma Titanium (incl. BTW en rijklaar maken)€ 33.896,-
Kosten rijklaar maken€   1.050,- 
BPM-bedrag                                                                                     €   4.431,-  –
 € 28.415,-
Netto cataloguswaarde Puma Titanium excl. BTW
(€ 28.415,- x 100 / 121)
€  23.483,-  –
Uw BTW-kortingsbedrag:
(= 17,36% van € 28.415,-)
€   4.932,- 

Opgevoerde korting in de offerte / order

€   4.932,-

* Deze actieperiode is geldig tot en met 31 december 2023 en is alleen geldig op geselecteerde Ford Focus en Ford Puma modellen uit voorraad. Klik hier voor de actievoorwaarden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.