lease-over-private-lease-keurmerk-hero-mobiel

Keurmerk Private Lease

Zekerheid met het Keurmerk Private Lease

Zekerheid met het Keurmerk Private Lease

Wensink is aangesloten bij het keurmerk Private Lease. Op die manier kunt u veilig, verantwoord en vertrouwd een voertuig leasen. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. Als aanbieder van private lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. Dat betekent dat we ons houden aan de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease inclusief de aanvullende voorwaarden met eerlijke spelregels!

zekerheden-keurmerk-private-lease-hero-mobiel

De zekerheden van het Keurmerk Private Lease

Het Keurmerk Private Lease staat voor de volgende 5 zekerheden:

 1. Eerlijke voorwaarden. 
  De Algemene Voorwaarden van het Keurmerk Private Lease zijn eerlijk en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease kunnen hier gevonden worden.
   
 2. Compleet product. 
  Het is duidelijk welke componenten er in de leaseprijs opgenomen zijn. Wensink Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat vrijwel alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp en BTW.
   
 3. Bescherming tegen financiële lasten. 
  Er wordt samen met ons beoordeeld of een Wensink Private Lease binnen de financiële mogelijkheden valt. Daarmee bieden wij de zekerheid dat de maandelijkse leasekosten financieel te dragen zijn. Hiervoor hanteren wij de zogenaamde VFN-norm en raadplegen wij het BKR.
   
 4. 14 dagen bedenktijd.
  Op basis van het consumentenrecht is 14 dagen bedenktijd ingevoerd. Het is namelijk belangrijk om zorgeloos te kunnen genieten van de leaseauto en er zeker van te zijn dat er een weloverwogen keuze is gemaakt.
   
 5. Zekerheid bij klachten. 
  Een eventueel geschil wordt snel in behandeling genomen door een onafhankelijke Geschillencommissie.

Meer informatie over het Keurmerk Private Lease vindt u op www.keurmerkprivatelease.nl.
 

Bent u overtuigd? Stel eenvoudig online uw auto samen

keurmerk-private-lease-video-mobiel

Video afspelen

Veelgestelde vragen

Wat is een Private Lease keurmerk?

Wensink is aangesloten bij het keurmerk Private Lease. Op die manier kunt u veilig, verantwoord en vertrouwd een voertuig leasen. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit.

Waarom is een Private Lease keurmerk belangrijk?

U bent verzekerd van: (1) Eerlijke voorwaarden. (2) Een compleet product. (3) Bescherming tegen financiële lasten. (4) 14 dagen bedenktijd. (5) Zekerheid bij klachten.