wensink-lease-private-lease-hero-mobiel

Wensink Private Lease

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Private lease per merk

Kies voor zorgeloos rijden in een nieuwe auto met Private Lease van Wensink. Eén helder, vast, laag maandbedrag. Altijd een auto in topconditie. Geen onverwachte kosten. Zekerheid met het Keurmerk Private Lease. Bekijk hieronder het aanbod per merk.

 

Private Lease: een splinternieuwe auto

Private Lease bij Wensink is zorgeloos rijden in een splinternieuwe auto voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het enige wat u nog zelf hoeft te betalen is brandstof, parkeerkosten en eventuele boetes. Daarnaast heeft u met Private Lease bij Wensink de zekerheid van het Keurmerk Private Lease.

Private Lease via Wensink is inclusief:

  • Afschrijving, rente en andere leasekosten
  • Motorrijtuigenbelasting en premie voor verzekering
  • Kosten van reparatie, onderhoud, pechhulp Europa
  • Kosten van vervangend vervoer (standaard na 24 uur)

Wilt u in een nieuwe auto rijden die helemaal naar uw wensen is samengesteld? En vindt u het fijn om precies te weten waar u iedere maand aan toe bent? Dan is Private Lease iets voor u! 

Voordelen van Private lease bij Wensink

  • Minder gereden dit jaar? Wenisnk betaalt uw overgebleven kilometers terug!
  • Eén vast aanspreekpunt bij Wensink
  • Bij onderhoud en schade monteert Wensink altijd originele onderdelen op de auto
  • Belasting, onderhoud en verzekeringen worden zonder papierwerk geregeld door ons
wensink-lease-slider

Schade opgelopen met uw lease auto? Wij helpen u graag!

Heeft u schade gereden of opgelopen met uw Private Lease auto? Geen zorgen, we helpen u graag! Bij opgelopen schade kunt u terecht bij alle vestigingen van Wensink. Wij handelen de schade volledig voor u af. Daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken, wel zo prettig. Zo bent u écht zorgeloos onderweg!

Al leaseklant bij Wensink?

Bent u al leaseklant bij Wensink? Wij hebben voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet. Op zoek naar bijvoorbeeld informatie over het doen van onderhoud, schadeafhandeling of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vervangend vervoer?