werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

De werkplaatsplanner van Wensink

Zo kunt u snel weer aangenaam onderweg

Let op! Vanwege de stijgende energiekosten zijn wij genoodzaakt een tijdelijke energietoeslag te berekenen

Snel weer aangenaam onderweg bij Wensink

Uw (bedrijfs)auto onderhouden bij Wensink. Wel zo aangenaam. Bij Wensink bent u aan het juiste adres voor het onderhouden van uw (bedrijfs)auto. Bij ons kunt u o.a. terecht voor APK, kleine- en grote beurt, dealer onderhoud en nog veel meer. 

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven wat er allemaal mogelijk is bij Wensink staat hier alles vermeld wat u wilt weten over het onderhouden van uw (bedrijfs)auto. 

Het wisselen van uw banden

Met het oog op veiligheid, kostenbesparing én comfort is het verstandig uw zomerbanden om te wisselen voor winterbanden en andersom. Wij verzorgen deze bandenwissel graag voor uw personen- én bedrijfswagen(s). 

Airconditioning service

Om uw airconditioning fris en krachtig te houden, is airco onderhoud belangrijk. Een goed functionerende airco zorgt namelijk voor een aangename temperatuur en reguleert de luchtvochtigheid in uw auto. 

Voertuigcheck

Met uw gezin in de zomer op vakantie naar of met vrienden een weekje op roadtrip? Eén ding is zeker: u wilt zorgeloos onderweg zijn. Het is wel zo prettig om ervan verzekerd te zijn dat uw auto net zo klaar is voor de vakantie als u.

Wensink service- en onderhouds- abonnementen

Onderweg met onze service- en onderhoudsabonnementen. Dit biedt u veel rust en zekerheid. Al het regelwerk om te zorgen dat uw voertuig langer mee gaat, nemen wij door middel van service- en onderhoudsabonnementen uit handen. Bijvoorbeeld als u uw auto wilt laten controleren of een onderhoudsbeurt wilt plannen. Wensink heeft daarom verschillende service- en onderhoudsabonnementen.

 

Onderhoud aan uw auto

Wat gebeurt er als uw (bedrijfs)auto APK gekeurd gaat worden? Of als uw (bedrijfs)auto onderhoud nodig heeft. Dit en nog meer leest u in een van onze artikelen hierover.

Het aangename 

van Wensink

Als u zorgeloos onderweg wilt zijn, is Wensink uw duurzame partner in mobiliteit, die u aangenaam verrast met persoonlijke aandacht en service op maat.

Altijd zorgeloos onderweg

Met Wensink bent u altijd zorgeloos onderweg. Wij bieden u een totaaloplossing. Wel zo aangenaam!

Ruim 35 vestigingen

Wensink is altijd in de buurt voor u. Met onze vestigingen door heel Noord-Oost Nederland.

Altijd ruime voorraad

Wensink heeft altijd een ruime voorraad personen-en bedrijfswagens. Zo is er altijd een auto die aan uw wensen voldoet.

Breed aanbod aanvullende diensten

Wensink biedt een breed scala aan aanvullende diensten. U kunt denken aan financieren, verzekeren en leasen.