wensink-inbouw-start-taxi-aanpassingen-hero-mobiel

Wensink Inbouw breidt uit naar Groningen

Wensink Inbouw verwelkomt u nu óók in Groningen

Wensink Inbouw is enkele jaren actief, maar nu per 1 mei mogen wij (potentiële) klanten ook verwelkomen in onze nieuwe vestiging in Groningen! De verkopers hebben iedere dag waardevolle gesprekken met (potentiële) klanten en de mannen in de werkplaats hebben hun handen vol. Hiermee is de uitbreiding naar het noorden van Nederland een logische vervolgstap om klanten zo aangenaam en efficiënt mogelijk te bedienen.

Deze uitbreiding sluit uitstekend aan bij de filosofie van Wensink om een klant van A tot Z te kunnen ontzorgen. Hiermee kan u per heden terecht voor al u wensen rondom uw bedrijfswageninrichting in onze Wensink Inbouw vestiging in Arnhem én in Groningen. Op deze wijze is Wensink in staat om haar klanten in zowel Midden-Nederland als Noord-Nederland eenvoudiger te bedienen.

De opening van de nieuwe locatie Wensink Inbouw in Groningen komt voort uit een grotere visie om bepaalde afdelingen te professionaliseren. Zo is gelijktijdig met de komst van Wensink haar nieuwe reconditioneringscentrum in Groningen waar jaarlijks 10.000 occasions zorgvuldig worden gecontroleerd en in nieuwstaat worden gebracht ook de doorgroei van Wensink Inbouw in gang gezet.

Adresgegevens
Makkelijk navigeren

Bornholmstraat 42
9723 AX Groningen

4.4 /5

Onze openingstijden
Nooit voor een dichte deur

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Inbouw

Inbouw

Maandag

tot

Dinsdag

tot

Woensdag

tot

Donderdag

tot

Vrijdag

tot

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten