vink-hero-mobiel

Vink kiest een Actros Edition 2

Actros Edition 2

Vink Machinery verving hun Mercedes-Benz Antos voor de exclusieve en gelimiteerde Actros Edition 2 om meerdere en zwaardere machines te kunnen transporteren. Met vrijwel alle mogelijke uitrustingsopties is deze Edition 2 de droom van elke chauffeur en het visitekaartje van Vink Machinery. Tony Vink, werkzaam bij Vink Machinery en merktrouw aan Mercedes-Benz, schafte de truck aan bij Wensink Automotive in Nijmegen en koos voor een trailer van Nooteboom met 3 gestuurde assen.

Uniek en rijk uitgerust

De Actros 2563 LS 6x2/4 met gestuurde voorloopas heeft 630 pk en is zeer rijk uitgerust. Het dashboard en de deurgrepen zijn bekleed met nappaleder, afgewisseld met enkele carbonlook accenten. Daarnaast zijn de luxe matrastopper voor nog meer slaapcomfort en ambiente led-interieurverlichting enkele highlights in het interieur. Het exterieur van de Edition 2 wordt onder meer gekenmerkt door de exclusieve bestickering aan de zijkant, het opschrift 'Edition 2' op de gelakte zonneklep, vier extra led-schijnwerpers in de zonneklep, RVS instaptreden en grille-accenten in donker chroom.

Jelle Hoogma, verkoper bij Wensink licht toe: "Bijna alle opties die een klant kan kiezen zitten erop. Vink heeft nog een stalen voorbumper in het zwart toegevoegd. De gele striping op de matgrijze Actros Edition 2 maakt de truck extra uniek." De Edition 2 van Vink Machinery is een van de eerste exemparen van de Actros Edition 2 die in Nederland is afgeleverd. Eind vorig jaar kondigde mercedes-Benz Trucks de gelimiteerde special edition aan. Wie hem wilde rijden moest er snel bij zijn want er rollen in totaal slechts 400 stuks van de band.

Voor de trailer koos Vink voor een multifunctionele uitschuifbare semi-dieplader met een hydraulische zwanenhalsoprit van Nooteboom. Zo kunnen kleinere hoogwerkers, verreikers, heftrucks en grondverzetmachines gemakkelijk op de zwanenhals worden geladen. De multifunctionele semi-dieplader met 3 hydraulisch gestuurde assen is zeer compleet uitgevoerd met onder andere draadloze bedienbare handbesturing en een elektrische lier, rvs-schuiflade kisten onder de laadvloer, een gereedschapskist op de zwanenhals en 5 meter hydraulische uitvouwbare opritten. De technische aspecten dragen bij aan het efficiënt en veilig laden van machines. Het GVW van de trailer bedraagt 48 ton.

Een efficiënt visitekaartje

Tony Vink van Vink Machinery was snel overtuigd van de nieuwe Mercedes-Benz Actros. "Onze chauffeur kan dankzij de Actros meerdere en zwaardere bouwmachines transporteren. Dit scheelt ons tot wel twee ritten per keer." De keuze voor Mercedes-Benz Trucks was voor Vink geen vraag, maar een voorwaarde. "Het merk zit al in mijn hart sinds 1990 toen ik mijn eerste Mercedes-Benz personenwagen kocht. Al onze bedrijfswagens zijn van Mercedes-Benz. De vrachtwagen is voor ons tevens een visitekaartje, dus ik wilde er een mooi uitgeruste truck van maken met alles erop en eraan." Legt Vink uit. De keuze voor de bijzonder rijk uitgeruste Edition 2 is daarom een logische.

vink-slider

Jarenlange klantrelatie

In 2017 leverde Wensink een Mercedes-Benz Antos aan Vink Machinery, maar de klantrelatie gaat nog verder terug "Mijn eerste aankoop bij Wensink was begin jaren 90, toen heette het nog Autoster. Ik ben daar altijd blijven hangen omdat het goed bevalt. Bij Wensink geven ze goed advies, denken ze serieus mee en als er iets met onze wagens is staan ze altijd voor ons klaar," licht Vink toe. Wensink werkte in het aankoopproces samen met Nooteboom om een optimale aansluiting van de truck op de trailer te garanderen. "Dat is een stukje service vanuit Wensink waar wij de klant graag mee helpen." Aldus Jelle Hoogma.

Over Vink Machinery

Vink Machinery importeert en exporteert sinds 2012 nieuwe en gebruikte machines over de hele wereld, zoals hoogwerkers, verreikers, heftrucks en grondverzetmachines. Het bedrijf beschikt over een ruime voorraad machines, gedegen technische kennis een breed (inter)nationaal netwerk. Het transport van machines binnen Nederland verzorgt Vink Machinery zelf.

Meer over de Actros

Meer informatie

Interesse in een Actros

Meer over Mercedes-Benz Trucks