rijvaardigheidscentrum-lelystad-hero-mobiel

Verkeersveiligheidsgroep Nederland kiest voor Mercedes-Benz

Verkeersveiligheidsgroep Nederland kiest voor Mercedes-Benz

De Verkeersveiligheidsgroep Nederland rijdt de komende jaren Mercedes-Benz. Wensink Mercedes-Benz levert in totaal 12 A-klasse 5 deurs hatchback. Op vrijdag 17 september jl. vond de officiële levering plaats op het Rijvaardigheidscentrum in Lelystad. Hans van Deventer (manager fleetsales Mercedes-Benz Cars binnen Wensink) overhandigde symbolisch de sleutels aan Indy Dontje, Elke de Leeuw en Collin Bell het MT van de Verkeersveiligheidsgroep Nederland en Rijvaardigheidscentrum Lelystad.

Wensink Mercedes-Benz is er trots op om samen met Mercedes-Benz Nederland de samenwerking met de Verkeersveiligheidsgroep Nederland te bekrachtigen. Naast de levering van de 12-tal A-Klasse, zullen beide partijen nauw gaan samenwerken op het vlak van verkeersveiligheid. Te denken valt aan o.a. rijvaardigheidstrainingen voor specifieke doelgroepen en het faciliteren van diverse (klant)events op het Rijvaardigheidscentrum in Lelystad.

Hans van Deventer namens Wensink Mercedes-Benz: ,,Wij zijn erg content met het feit dat wij de samenwerking met de Verkeersveiligheidsgroep Nederland hebben kunnen bekrachtigen door de levering van de 12-tal A-Klasse. Bij Mercedes-Benz staat veiligheid en comfort centraal. En laten deze thema’s natuurlijk synoniem staan voor de Verkeersveiligheidsgroep Nederland. Ook kijken wij uit naar de verdere samenwerking, waarbij wij bij het Verkeersveiligheidscentrum in Lelystad diverse passende activiteiten, zoals relatie-events en rijtrainingen kunnen aanbieden. Wij wensen de Verkeersveiligheidsgroep Nederland dan ook vele veilige kilometers toe met de nieuwe A-Klasses!”.

Indy Dontje, eigenaar van Rijvaardigheidscentrum Lelystad: Mercedes-Benz past volledig in de uitstraling die wij als bedrijf willen hebben. De innovativiteit en vooruitstrevendheid in veiligheidssystemen kunnen wij direct toepassen in onze trainingen. Het is fantastisch om zo deelnemers kennis te laten maken met de nieuwe mogelijkheden en Nederland verkeersveiliger te maken.

rijvaardigheidscentrum-lelystad-slider