smart-#3-hero-mobiel

Ontdek de nieuwe Smart #3 - Stijlvol en sportief!

Vanaf begin 2024 beschikbaar in Nederland

De nieuwe smart #3, een stijlvolle SUV-coupé met sportieve prestaties

Vanaf begin 2024 beschikbaar in Nederland

smart, het merk dat bekend staat om zijn compacte en stedelijke auto's, heeft weer een innovatieve toevoeging aan zijn assortiment: de volledig elektrische smart #3. In april maakte deze opvallende SUV-coupé zijn debuut op Auto Shanghai, en nu is het de beurt aan Europa om kennis te maken tijdens de IAA Mobility in München. De smart #3 is niet zomaar een elektrische auto; het is een perfecte mix van stijl, sportiviteit en slimme technologie. Lees verder om alles te ontdekken wat deze nieuwe smart te bieden heeft.

Interesse in de nieuwe smart #3?

Karakteristieke carrosserie gecombineerd met vloeiende lijnen

Het design van de smart #3 is een visueel spektakel op zich. Met zijn sportieve coupé-carrosserie, atletische welvingen en krachtige 'haaienneus' trekt deze SUV-coupé onmiddellijk de aandacht. De brede A-vormige grille en slanke LED-koplampen voegen een vleugje verfijning toe aan het front. Achteraan pronkt een opvallende spoiler die de dynamische uitstraling versterkt. De grote wielen, waarvan de BRABUS-versie zelfs 20-inch velgen heeft, passen naadloos bij het sportieve uiterlijk. Met zijn lengte van 4,4 meter en breedte van 1,8 meter biedt de smart #3 een strak exterieur en een ruim interieur. Het panoramische halodak, dat de sfeer in de auto bepaalt, is een ander hoogtepunt. De 25th Anniversary Edition heeft zelfs een "galaxy" panoramadak met LED-details, wat het interieur een unieke uitstraling geeft. De duo lederen stoelen met geïntegreerde hoofdsteun bieden maximaal comfort.

smart-#3-slider-3

Grote actieradius, snelle acceleratie en korte oplaadtijd

De smart #3 levert niet alleen op het gebied van design, maar ook qua prestaties. Het piekvermogen varieert van 315 kW voor de BRABUS-versie tot 200 kW voor andere uitvoeringen. Wat acceleratie betreft, kan de BRABUS-versie de SUV-coupé van 0 tot 100 km/u in slechts 3,7 seconden brengen, terwijl de Pro+ als instapmodel dit in 5,8 seconden doet. De smart #3 biedt ook een indrukwekkende totale actieradius van tussen de 435 en 455 km. Opladen is een fluitje van een cent dankzij de efficiënte DC-laadtechnologie, die de auto in minder dan 30 minuten van 10 tot 80 procent oplaadt. Bovendien is de smart #3 uitgerust met verschillende rijhulpsystemen, zoals een snelwegassistent (HWA) en automatische parkeerhulp (APA).

Vier uitvoeringen, waaronder een 25th Anniversary Edition

De smart #3 zal beschikbaar zijn in vier uitvoeringen om aan diverse behoeften te voldoen:

  • Pro+: Deze uitvoering heeft verborgen deurgrepen, een 12,8-inch centraal display, snelweg- en file-assistenten en een draadloos oplaadoptie voor smartphones.
  • Premium: Voor een luxe ervaring biedt de Premium-versie CyberSparks LED+ koplampen, sfeerverlichting in het interieur en een Beats® geluidssysteem.
  • 25th Anniversary Edition: Deze speciale editie combineert Premium-kenmerken met BRABUS-designelementen, een actieradius van 455 km, 22 kW AC-opladen en een indrukwekkend infotainmentsysteem met een 12,8-inch centraal display, een 9,2-inch HD-instrumentenpaneel, een 10-inch head-up display en een Beats®-geluidssysteem met 13 luidsprekers. Het exclusieve design in wit met rode accenten, zwart-wit lederen stoelen, een "galaxy" panoramadak en een sportieve carrosserie maken het een opvallende verschijning.
  • BRABUS: De BRABUS-uitvoering is er voor degenen die van sportief rijden houden, met grotere wielen, sportieve pedalen, een speciaal ontwikkeld motorgeluid voor een autosportgevoel en vierwielaandrijving (AWD).

Beschikbaarheid in Nederland

De smart #3 maakt zijn entree in Duitsland eind dit jaar en zal begin 2024 beschikbaar zijn in Nederland. Klaar om de toekomst van elektrische mobiliteit te omarmen? Sluit je aan bij de revolutie met de smart #3!