ford-e-transit-hero-mobiel

Ontdek de nieuwe Ford E-Transit

De nieuwe Ford E-Transit

In het voorjaar van 2022 verwachten wij de nieuwe Ford E-Transit in onze showrooms te presenteren. De eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Ford. En er is ook direct volop keuze. De Ford E-Transit is namelijk beschikbaar in 25 uitvoeringen. Hierdoor is de E-Transit inzetbaar voor een breed scala aan bedrijfsactiviteiten. Zo is hij beschikbaar als bestelauto, bestelauto met dubbele cabine en een Chassis enkele cabine. afhankelijk van de gekozen uitvoering varieert het maximaal toelaatbaar gewicht van 3,5 tot 4,25 ton en is het laadvermogen maximaal 1.616kg (Bestelauto) of 1.967kg (Chassis Cabine). De krachtige elektromotor is leverbaar in twee versies 135kW (184pk) of 198kW (269pk) en heeft een maximumkoppel van 430 Nm. 

De volledig elektrische versie van de bestverkochte bedrijfswagen ter wereld, maakt emissievrij rijden bereikbaar in optima forma. Met zijn bereik van 317* kilometer komt hij op een volle accu dus overal. 

* De beoogde actieradius en laadtijd zijn gebaseerd op door de fabrikant vastgestelde waarden, met berekening volgens de WLTP-rijcyclus. De werkelijke actieradius is afhankelijk van de omstandigheden, zoals externe elementen, rijgedrag, de staat onderhoud en de leeftijd van de auto en de staat van de lithium-ion-accu.

Het opgegeven WLTP-brandstof- en -energieverbruik, de CO2-emissie en elektrische actieradius worden bepaald volgens de technische eisen en specificaties van de Europese Verordeningen (EG) 715/2007 en (EU) 2017/1151, in de meest recente versie. De toegepaste standaard testprocedures maken een vergelijking tussen verschillende voertuigtypes en verschillende fabrikanten mogelijk.