nieuwe-kia-niro-hero-mobiel

Maak kennis met de nieuwe Kia Niro

Volgende stap op weg naar een duurzamere toekomst

Maak kennis met de nieuwe Kia Niro

Kia heeft op 25 november tijdens de Seoul Mobility Show 2021 de compleet nieuwe Niro onthuld. Met deze nieuwe auto wil Kia duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar maken. Graag zetten wij kort de highlights voor u op een rij van de nieuwe Kia Niro

  • Vernieuwd uiterlijk met brede C-stijl, strakke lijnen en nieuwe ‘tiger face’ 
    De ‘tiger face’ is voor de Niro nieuw getekend en loopt nu van de motorkap helemaal door tot aan de bumper daaronder. In combinatie met de opvallende ‘heartbeat’ LED-dagrijverlichting heeft de nieuwe Niro een stoer en herkenbaar gezicht.
  • Innovatieve interieurfeatures, gebruik van duurzame materialen
    De nieuwe Kia Niro heeft een interieur dat gemaakt is van gerecyclede materialen .De hemelbekleding is gemaakt van gerecycled behang.
  • ‘Greenzone Drive Mode’ integreert duurzaamheid in dagelijks leven.
    Wanneer de auto in een milieuzone komt gaat de auto automatisch elektrisch rijden dat kan de auto herkennen doormiddel van de navigatie.

 De nieuwe Kia Niro wordt in de zomer van 2022 in de showroom verwacht.

Meer weten over de nieuwe Kia Niro?

Verlichting als design-highlight

Het kenmerkende designelement van Kia – ‘tiger face’ – is een nieuw leven ingeblazen, zo is de 'tiger-face' opnieuw getekend waardoor het op de nieuwe Niro van de motorkap helemaal door tot aan de bumper doorloopt. Door dit designelement blijft de Kia zijn vertrouwde design houden en tegelijk nieuw aanvoelen. Daarnaast mede door de nieuwe opvallende ‘heartbeat’ LED-dagrijverlichting is de robuuster en stoerder vormgeven.

Duurzame toekomst

De volgende stap naar een duurzame toekomst vertaald Kia door onder andere in het interieur gebruik te maken van gerecyclede materialen. Zo is de hemelbekleding is gemaakt van gerecycled behang, de stoelen zijn vervaardigd van een stof gemaakt van eucalyptusbladeren en er is milieuvriendelijke lak gebruikt op de deurpanelen om de impact op het milieu te minimaliseren en afval te verminderen.

Voorbereid op Greenzone Drive Mode

De nieuwe Kia Niro is intelligenter dan ooit tevoren, zo herkent het voertuig automatisch wanneer je een milieuzone betreedt waarnaar de Niro automatisch overschakelt naar de EV-mode om te voldoen aan de vereisten voor duurzame mobiliteitsoplossingen. In milieuzones rijdt de auto automatisch op elektrisch vermogen op basis van navigatie-aanwijzingen en historische rijgegevens.