ford-kuga-best-verkochte-phev-van-europa-hero-mobiel

Ford Kuga Plug-in Hybrid opnieuw best verkochte PHEV in Europa!

Ford Kuga Plug-in Hybrid - Europa's onbetwiste favoriet

De Ford Kuga Plug-in Hybrid heeft zijn positie als de best verkochte plug-in hybride auto (PHEV) in Europa opgeëist voor het jaar 2023. Dit markeert het derde opeenvolgende jaar waarin de gezins-SUV zijn concurrenten overtreft en de voorkeur geniet van een groeiend aantal Europese automobilisten.

Het afgelopen jaar in 2023 zag Ford een opmerkelijke stijging van 25% in de verkoop van de Kuga Plug-in Hybrid vergeleken met de eerstvolgende bestverkochte PHEV. Een indrukwekkende prestatie die de populariteit van dit voertuig onderstreept.

De nieuwe Kuga PHEV: sneller, sterker, slimmer

ford-kuga-best-verkochte-phev-van-europa-media-1

De Kuga Plug-in Hybrid – onthuld aan het begin van het jaar – heeft niet alleen zijn titel behouden, maar biedt nu nog meer aan zijn gewaardeerde klanten. Met een verbeterde acceleratie en een indrukwekkend trekvermogen van 2.100 kg, overtreft dit nieuwe model elke verwachting in zijn klasse. Rijden wordt ook comfortabeler dankzij geavanceerde rijhulpsystemen, die automatisch vertragen in bochten, rotondes en afritten wanneer de navigatie actief is. Het toegevoegde 360 graden camerasysteem geeft een vogelperspectief van de auto op het 13,2-inch scherm tijdens het parkeren, waardoor manoeuvreren een fluitje van een cent wordt.

Connectiviteit op zijn best
Wat de connectiviteit betreft, brengt de nieuwe Kuga het naar een hoger niveau. Het SYNC 4-infotainmentsysteem integreert smartphones met draadloze Apple CarPlay en Android Auto, en biedt standaard 5G-connectiviteit. Hierdoor blijven bestuurders altijd naadloos verbonden en op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Duurzaam rijden met EV Now-modus
En alsof dat nog niet genoeg is, is de Ford Kuga Plug-in Hybrid ook milieubewust. Met de mogelijkheid om tot 69 km volledig elektrisch te rijden in de EV Now-modus, biedt het een groenere rijervaring. Tijdens lange ritten zorgt de optie om de accu op te laden via een laadstation of stopcontact ervoor dat de benzinetank langer meegaat, waardoor deze SUV geschikt is voor diverse rijbehoeften.

Gemaakt in Europa, voor Europa
Niet te vergeten, de bestverkochte PHEV van Europa wordt vervaardigd in onze fabriek in Valencia, Spanje. Dit benadrukt niet alleen de populariteit, maar ook het Europese vakmanschap dat in elke Ford Kuga wordt ingebouwd. En goed nieuws voor autoliefhebbers - de nieuwe Kuga is nu beschikbaar voor configuratie en bestelling. Mis deze kans niet om de onbetwiste favoriet zelf te ervaren!