ford-kuga-hero-mobiel

Ford Kuga

Laat het avontuur doorgaan
Hoe wilt u de Ford Kuga rijden?
De Kuga heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 43.350

Private lease

€ 509

Zakelijke lease

€ 559

Ford Kuga: laat het avontuur doorgaan

Ontdek de nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid, de ultieme combinatie van intelligentie en elektrificatie. Deze SUV staat klaar om jouw dagelijkse avonturen te ondersteunen met geavanceerde technologieën en een krachtige hybride-aandrijflijn. Ervaar betere prestaties, naadloze connectiviteit en uitgebreide veiligheidsfuncties, allemaal verpakt in een fris en onderscheidend ontwerp.

Een nieuwe frisse look
De buitenkant van de Kuga is strak en assertief, met een opvallende LED-lichtbalk die de nieuwe full LED-koplampen accentueert. De toevoeging van de Kuga Active X-variant biedt een robuustere stijl en technische upgrades voor extra veelzijdigheid, terwijl het interieur is ontworpen met verbeterde functionaliteit en een geavanceerd infotainmentsysteem.

Verbeterde prestaties, minder emissies
De Ford Kuga Plug-In Hybrid biedt niet alleen betere prestaties met een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 7,3 seconden, maar ook een vermindering van de CO2-uitstoot en een volledig elektrisch bereik tot 69 kilometer. Met een trekvermogen van maximaal 2.100 kg, is de Kuga klaar voor elk avontuur.

Marktintroductie en beschikbaarheid
Helaas moeten we u informeren dat de beschikbaarheid van de nieuwe Ford Kuga PHEV is uitgesteld tot eind juni, in plaats van de eerder geplande datum in april. We waarderen uw geduld en kijken ernaar uit om u binnenkort de sleutels van uw nieuwe Ford Kuga PHEV te overhandigen.

Proefrit maken in een Kuga?

Interesse in een Kuga?

Bekijk onze serviceabonnementen

ford-kuga-video-mobiel

Video afspelen

Ford Kuga uitvoeringen

Een Ford Kuga kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford Kuga kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Ford Kuga? Een strak ontworpen SUV. Wensink kan u hiermee helpen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Ford te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Ford samen te stellen.

Een gebruikte Ford Kuga kopen?

Bent u liever op zoek naar een Ford Kuga occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. U kunt gerust contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers, maar u kunt ook altijd langs komen bij ons in de showroom.

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Kuga

Ford Kuga financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Kuga, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Kuga. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Kuga leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Kugaleasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Kuga zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Kuga Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Kuga leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Kuga onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Kuga. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford Kuga zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Ford 

Wanneer u een elegante SUV wilt, is de Ford Kuga uitermate geschikt voor u. In deze range biedt Ford ook alternatieven voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent, hiervoor bent u bij de Ford EcoSport of de sportieve Puma bij het juiste adres.. Voor wie zoekt naar groter, stoerder en krachtiger, dan is er nog de Ford Explorer, het absolute SUV topmodel van Ford.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.