kia-ev9-hero-mobiel

De Kia EV9: baanbrekende elektrische SUV met gedurfd en elegant design!

Kia heeft vandaag de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe EV9, de nieuwe elektrische SUV van Kia met drie volwaardige zitrijen. Voor Kia markeert het topmodel een belangrijke stap in de transformatie van het merk naar een rol als aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen. 

“De EV9 herdefinieert de normen op het gebied van exterieur- en interieurdesign, connectiviteit, praktische bruikbaarheid en duurzaamheid”, zegt Karim Habib, Executive Vice President en hoofd van het Kia Global Design Center. “Hij biedt de bestuurder en passagiers een verfrissend en hoogwaardig alternatief met nieuwe mogelijkheden en volop comfort door op innovatieve wijze gebruik te maken van ruimte, technologie en design.” 

Nieuwe niveau’s van ruimte, comfort en beleving 

‘Technology for Life’, een ander onderdeel van de ‘Opposites United’ designtaal van Kia, zorgt voor een groot aantal technologieën en innovaties die de interactie tussen mens en machine ondersteunen. In het interieur van de EV9 vertaalt zich dat in een ongekende ruimte, een hoogstaand comfort en state-of-the-art technologie voor alle inzittenden. 

kia-ev9-slider-5
Wensink Automotive B.V.