wensink-occasion-weken-citroen-hero-mobiel

Wensink Occasion Weken

Wegens succes verlengd!

Tijdens de Wensink Occasion Weken profiteert u tot en met 30 oktober 2021 van diverse scherpe acties op onze voorraad. U rijdt bijvoorbeeld direct weg in een Citroën C3 of een Citroën C5 Aircross . Iedere occasion die u bij Wensink koopt tijdens de Occasion Weken is inclusief twee jaar onderhoud, is dealeronderhouden en is scherp geprijsd. Wacht niet te lang, want op=op.

Bekijk ons ruime aanbod

Occasions private leasen

Alle geselecteerde occasions kunt u nu ook private leasen voor een kortere periode; alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar [full operational]. De prijs kan variëren wanneer u kiest voor een andere uitvoering, hogere km stand of kortere lease periode.


 

Citroën uitvoeringen

Wij zijn op zoek naar uw auto!

Wilt u weten wat uw huidige auto waard is en wat u moet bijbetalen bij de aanschaf van een nieuwe? Dan bent u bij Wensink aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar uw auto, taxeren hem direct en maken voor u de béste deal!

occasion-homepage-banner-1

Waarom uw auto verkopen bij Wensink

Bij Wensink is persoonlijke aandacht en service op maat de standaard. Uw auto verkopen kan natuurlijk overal. Maar alleen bij Wensink profiteert u van zoveel voordelen. 

 

  • Altijd een eerlijke prijs. Ook bij zichtbare schade.
  • Elk merk is welkom
  • Inruilen kan altijd
  • Keuze uit een ruim aanbod
  • De mogelijkheid om uw garantie te verlengen
  • Altijd een vestiging in de buurt 

Neem contact met ons op