alfen-laadpalen-hero-mobile

Biddo

Uw partnerschap gewaarborgd

Verandering

In korte tijd zijn er veel nieuwe klanten bijgekomen en is er een prachtige groei gerealiseerd. Het platform van Biddo houdt de verdere groei tegen om klanten zo goed en snel mogelijk te bedienen. Daarom is er gekeken naar hoe Biddo het beste zijn/ haar kernactiviteit, het remarketen van voertuigen aan geselecteerde autobedrijven, kunnen vormgeven voor de toekomst.

AutotelexPRO

Per 12 december 2023 stopt de wekelijkse Biddo-veiling. Vanaf dat moment wordt het aanbod aangeboden via AutotelexPRO. Het voordeel voor u is dat de voertuigen veel sneller worden aangeboden en dat er geen koperskosten voor u bijkomen. Ook blijft er alleen gewerkt worden met geselecteerde autobedrijven. 

Bovendien zal er ook nogsteeds geboden worden op voertuigen die u aanbiedt via AutotelexPRO. U bent en blijft een gewaardeerde handelspartner. 

Voertuig aanbieden?

Stuur ons een uitnodiging via Autotelex op het e-mailadres taxatie@biddo.nl. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. 

Mocht u vragen hebben of heeft u behoefte aan meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen via support@biddo.nl. We staan voor u klaar!