wensink-green-hero-mobiel

Wensink Green

All-in elektrisch rijden al vanaf € 739,- p/maand*

Wensink Green Deals: All-in elektrisch rijden

Bij Wensink begrijpen we dat elektrische mobiliteit meer omvat dan alleen de auto zelf, daarom bieden wij een all-in pakket aan waarbij u direct volledig ontzorgd wordt. Ons all-in pakket omvat niet alleen een elektrische auto naar keuze, maar ook een passende laadoplossing op maat inclusief installatie en een laadpas. Daarnaast kunt u profiteren van ons smart charging abonnement, waarmee u op een slimme manier oplaadt en kosten bespaart.

Maak vandaag nog de overstap naar elektrisch rijden met Wensink Green ALL-IN Lease Deals. Ontdek onze complete laadoplossing en geniet van zorgeloos rijplezier en de voordelen van elektrisch rijden.

De voordelen van Wensink Green ALL-IN Lease Deals

  • Elektrische auto naar keuze
  • Laadpunt
  • Installatie van laadpunt
  • Eén laadpas
  • Smart charging abonnement
  • 16% bijtelling
  • En dat met een zeer scherpleasetarief

Wij werken met een volledig installatiepakket voor uw laadpunt. Wanneer u hiervoor kiest, regelen wij in samenwerking met onze installateur, dat uw gewenste situatie gerealiseerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een montage aan de muur óf op een paal, in combinatie met twee Wensink laadpassen. Lees meer over onze complete laadoplossing.

Vergelijk de Wensink Green Deals modellen voor personenwagens

Profiteer van veel voordeel op de onderstaande modellen. Bent u op zoek naar een andere uitvoering met een hoger actieradius of snellere laadtijd? Geen probleem! Ook voor uw gewenste uitvoering kunnen wij een leasevoorstel voor u opstellen.

Gehele ontzorging

Altijd advies op maat

Wagenparkbeheer onderbrengen

Samen werken aan continuïteit

* Prijzen o.b.v.  Operational Lease met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar, inclusief laadpunt, standaard installatie en één laadpas.