wensink-eindejaars-occasion-deals-hero-mobiel

Wensink Eindejaars Occasion Deals

Rij weg in de occasion van uw dromen!

Rij weg in de occasion van je dromen!

Op zoek naar de occasion van je dromen? Eentje die voldoet aan al je wensen én ook nog eens scherp geprijsd én snel leverbaar? Dan ben je bij Wensink Occasions aan het juiste adres!

Tijdens de Wensink Eindejaars Occasion Deals bieden wij je een scala aan mooie, aansprekende modellen op voorraad aan. Denk aan Mercedes-Benz, Ford, Kia, Volkswagen, Audi, BMW en Volvo. Stuk voor stuk merken met mooie occasions, voorzien van vele opties én scherp geprijsd.

Koop je tijdens de Wensink Eindejaars Occasion Deals uw auto, maak dan tevens je deal m.b.t. onderhoud, verzekering en financiering en leasing. Ontvang:

  • 21% korting op onderhoud o.b.v. 4 jaar looptijd1
  • 21% korting op verzekering 1ste jaar
  • 21% korting op rente in financiering o.b.v. 48 maanden (max. € 25.000 financiering)2

Onze mobiliteitsadviseurs leggen u de actiemogelijkheden graag uit en maken een zéér scherpe offerte op uw auto met de aanvullende onderhouds-, financierings- en verzekeringsmogelijkheden!

Onze Wensink occasion voorraad

Altijd zorgeloos onderweg

Ruim 35 vestigingen

Altijd ruime voorraad

Breed aanbod aanvullende diensten

Voorraad populaire merken

Vind hieronder de voorraad per merk. Kies je droomauto, plan je proefrit, maak je deal en rij dit jaar nog weg in je droomauto!

Wij zijn op zoek naar uw auto! 

Wilt u weten wat uw huidige auto waard is en wat u moet bijbetalen bij de aanschaf van een nieuwe? Dan bent u bij Wensink aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar uw auto, taxeren hem direct en maken voor u de béste deal!

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Uw taxatiewaarde
aanvragen

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Nog maar 1 stap hierna!

* Deze actieperiode is geldig tot en met 31 december 2022 en is niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. 
1 Looptijd op onderhoud o.b.v. 4 jaar geldig op de merken Ford, Kia en Mercedes-Benz. Voor overige merken geldt een looptijd o.b.v. 3 jaar.
2 Looptijd op rente in financiering  o.b.v. 48 maanden geldig op de merken Ford, Kia en Mercedes-Benz. Voor overige merken geldt een looptijd o.b.v. 36 maanden.