wensink-van-voor-weken-hero-mobiel

Wensink Van Voor Weken

Altijd al een nieuwe Ford willen rijden? Dit is het moment met de Wensink Ford Van Voor Weken! Tijdelijk hebben we geselecteerde Ford modellen zeer scherp geprijsd.

We hebben speciaal voor u een zorgvuldig geselecteerde voorraad Ford-modellen samengesteld die tijdelijk tegen een zeer scherp 'Van Voor'-tarief online beschikbaar is.

Deze exclusieve actie is slechts voor een beperkte tijd geldig, en op is écht op! Profiteer van ongekende voordelen en ontdek de perfecte Ford die past bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare hatchback, een ruime SUV of een krachtige bedrijfswagen, onze selectie heeft het allemaal.

Wacht niet langer en bekijk ons aanbod voordat het te laat is!

Wist u al dat u uw nieuwe Ford ook bij Wensink kunt verzekeren?

Wij willen ervoor zorgen dat u altijd zorgeloos onderweg bent en hierin gaan wij graag een stapje verder. Daarom heeft u, als u bij ons een verzekering afsluit, altijd één vast aanspreekpunt binnen de organisatie. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle en persoonlijke service.

Onze verzekeringen zijn geschikt voor particuliere én zakelijke rijders. U kunt dus altijd bij ons terecht. Zo heeft u alles onder 1 dak zitten. Niet veel verschillende bedrijven om te bellen of te mailen, maar gewoon 1 bedrijf waarin u alles kunt regelen.

”Met meer dan 11.000 verzekeringspolissen in beheer laten we zien dat we bij Wensink vooroplopen in de Automotive als een van de grootste tussenpersonen. Onze opgeleide verzekeringsexperts spelen graag in op de behoefte van de klant in goed verzekeringsadvies.’’

Joost Bosma – Accountmanager Verzekeringen

team-verzekeringen-joost-bosma-2

* Deze actieperiode is geldig tot en met 31 maart 2024 en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.

** o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar