kia-gratis-laadpaal-weken-hero-mobiel

Bij de aanschaf van een Kia elektrisch of plug-in hybride voertuig, profiteer je nu van een exclusieve aanbieding: ontvang een gratis Kia laadpaal ter waarde van maar liefst €2.000!* Of je nu kiest voor een volledig elektrische Kia EV of een hybride PHEV, deze aanbieding is jouw kans om je rijervaring te verbeteren en tegelijkertijd je impact op het milieu te verminderen.

Deze speciale actie is beschikbaar voor alle Kia EV- en PHEV-modellen, met uitzondering van de Light en Light Editions uitvoeringen. Of je nu de krachtige Kia Niro EV, de sportieve Kia EV6 of een van onze andere elektrische modellen kiest, je profiteert altijd van deze geweldige aanbieding.

Bekijk onze actiemodellen

*De Light en Light Editions zijn uitgesloten van deze actie. 

Deze actieperiode is geldig tot en met 30 juni 2024 en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.

Aangeboden laadpaal is de Smart Zaptec Go, i.c.m. 1 meter grondwerk. Meerwerk en/of upgrades zijn mogelijk tegen betaling.

* Wensink Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Wensink Lease & Services B.V. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW en 5.000 km per jaar. Getoond model en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Meerkilometers min. € 0,06 en max. € 0,15. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.