wensink-over-ons-charity-fund-hero-mobiel

Wensink Sponsoring en Charity Fund 

 Wij helpen ook andere mensen die het nodig hebben

Wensink regionale sponsoring 

Als één van de grootste autodealers in Nederland, met 40 verschillende locaties verdeeld over heel Noordoost Nederland, vinden wij regionale betrokkenheid erg belangrijk. Wij zijn er daarom ook voor regionale evenementen, verenigingen, stichtingen, sportclubs en vinden het leuk dat u voor een sponsoring ook aan Wensink denkt. De afbeelding hiernaast betreft de sponsoring van voetbalvereniging 
HZVV in Hoogeveen.

U kunt onderstaand formulier gebruiken voor uw sponsoraanvraag. Elke maand worden alle verzoeken bekeken en ontvangt u terugkoppeling hierop. Dat kan dus soms even duren. 

wensink-overons-sponsoring
wensink-overons-charity-hulphond

Wensink Charity Fund 

Daarnaast hebben we het Wensink Charity Fund. Juist omdat wij bewust zijn van de noden in de wereld om ons heen. Hiervoor zijn de geselecteerde goede doelen en charitatieve evenementen van dit jaar inmiddels gekozen. We nemen voor dit jaar dan ook geen nieuwe verzoeken meer in overweging. De afbeelding hiernaast betreft de samenwerking met Hulphond Nederland voor hulpbehoevende mensen.

Mocht u een verzoek hebben voor volgend jaar, kunt u onderstaand formulier gebruiken. Eind november ontvangt u dan terugkoppeling.  

Wij krijgen dagelijks vele verzoeken binnen om evenementen, verenigingen, clubs, activiteiten of goede doelen te sponsoren. Om hier een goede afweging in te kunnen maken, werken wij met een sponsorcommissie die alle verzoeken zo objectief mogelijk bekijkt en een afweging maakt. Helaas lukt het ons niet om alle verzoeken in te willigen.