wensink-inbouw-zonwerend-hero-mobiel (1)

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie geeft uw auto een stoere, robuuste uitstraling.

Voordelen zonwerende raamfolie

Kiest u ervoor uw zonwerende raamfolie te laten aanbrengen bij Wensink, dan profiteert u van de volgende voordelen.

 • Garantie 
 • Uitstekende topkwaliteit
 • Een grote diversiteit aan kleuren
 • Beschikbaar voor  personenauto’s én bedrijfswagens
 • Optioneel: superieur hitte-afstotende folie
 • Optioneel: non-reflectieve folie dat geen signalen verstoort
 • Speciaal ontworpen contouren voor strakke en snelle aanbrenging
   
wensink-inbouw-zonwerend-slider (1)

De allerbeste zonwerende ruitfolie

Omdat voor uw auto alleen het allerbeste goed genoeg is, bieden we u enkel de allerbeste zonwerende raamfolie. Onze folie beschermt niet alleen uw voertuig, maar het beschermt ook de personen in uw voertuig. Daarnaast bespaart energie en dus geld en voorkomt u verkleuring van uw interieur! Graag zetten wij alle voordelen van onze folie voor u op een rijtje:

 • Het beschermt u, uw passagiers en uw voertuig; Stel dat u in een ongeluk terecht komt. De kans bestaat dat één van uw ruiten in deze situatie openbarst. De folie houdt in dit geval de glasscherven bijeen, waardoor u en uw passagiers volledig beschermt zijn tegen rondvliegende glassplinters. Daarnaast beschermt onze folie u, uw passagiers en uw voertuig tegen schadelijke UV-straling en warmte. De folie reduceert UV-straling tot wel 99%! Zo voorkomt u huidproblemen en voortijdige veroudering.
 • U bespaart op energiekosten; De folie houdt het klimaat binnen in uw auto constant. Dit betekent dat u minder tijd nodig heeft om uw auto te verkoelen of op te warmen. Daarnaast kost het weinig energie om de temperatuur op hetzelfde niveau te houden. Dit heeft twee voordelen voor uw onderhoudskosten: u bespaart op brandstof én verlengt de levensduur van uw airconditioning- en verwarmingssysteem aanzienlijk.
 • Uw auto krijgt een unieke uitstraling; Uw autoruiten zien er beter uit met zonwerende raamfolie. Onze folie is ontworpen om uw auto de stoere, elegante uitstraling te geven waar u naar op zoek bent. Steel de show!
 • U voorkomt verblinding; Dit is natuurlijk een inkoppertje: zonwerende raamfolie reduceert de schittering van de zon. Hierdoor wordt u niet meer verblind door fel licht tijdens het rijden in de zon. Hierdoor verhoogt u uw rijvaardigheid en uw rijcomfort.
 • U voorkomt verkleuring van uw interieur; Doordat de folie UV-licht redueert, behoudt uw interieur zijn kleur een stuk langer. Hierdoor geniet u vele malen langer van een auto die eruit ziet als nieuw!
 • Uw auto blijft koel; Onze folie houdt warmte buiten het voertuig. De warmtereductie loopt op tot wel 67%! Dit geeft een significant verschil in uw rijervaring. U merkt dat uw auto een stuk koeler blijft, zelfs na urenlang in de zon te hebben gestaan.

Prijzen

De prijs voor het aanbrengen van zonwerende raamfolie verschilt per auto. Omdat we u toch graag van duidelijkheid voorzien, geven we u een indicatie in het onderstaande schema. In dit schema zijn de prijzen opgesteld per klasse, voor zowel personen- als bestelwagens. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Wilt u een exacte prijsopgave voor uw auto? Neem dan contact met ons op! Wij voorzien u graag van een vrijblijvende prijsopgave, specifiek afgesteld op uw wensen en uw auto.

Richtprijzen bedrijfswagens

* alle prijzen zijn exclusief BTW

Vraag naar de mogelijkheden

Ik wil *

Voertuiggegevens

Persoonlijke gegevens