woltinge-autos-draagt-activiteiten-over-hero-mobiel

Woltinge Auto’s B.V. draagt activiteiten over aan Wensink

Woltinge Auto’s B.V. draagt activiteiten over aan Wensink Automotive

Mercedes-Benz specialist Woltinge Auto’s B.V. stopt per 1 april 2022 met alle verkoop- en werkplaatsactiviteiten in Hoogeveen. Deze werkzaamheden worden overgedragen aan Wensink Automotive Mercedes-Benz in Hoogeveen waardoor de dienstverlening voor klanten gewaarborgd blijft. Wensink continueert de professionele en servicegerichte manier van werken die Woltinge Auto’s jarenlang heeft getypeerd.

Slagvaardiger

In de huidige automotive branche volgen marktontwikkelingen en innovaties elkaar in hoog tempo op. Mede hierdoor heeft John Woltinge besloten om de bedrijfsactiviteiten van Woltinge Auto’s te beëindigen en over te dragen. Om klanten in de toekomst goed te blijven bedienen, is een slagvaardige organisatie nodig waarin medewerkers, equipment en kennis op het allerhoogste niveau functioneren. In samenspraak hebben Wensink Automotive en Woltinge Auto’s besloten om de verkoop- en serviceactiviteiten voor de Woltinge Auto’s-klanten aan de Wensink vestiging in Hoogeveen over te dragen. Hierdoor hoeven klanten voor advies én service beslist niet verder te rijden dan ze waren gewend.

De juiste keuze

Op 1 april 2022 draagt John Woltinge de activiteiten aan de Buitenvaart 1109 in Hoogeveen over aan Wensink Automotive. Vanaf dat moment kunnen klanten terecht bij Wensink Mercedes-Benz aan de Buitenvaart 3003 in Hoogeveen. John Woltinge (Directeur/eigenaar Woltinge Auto’s B.V.): “De stap om na bijna 30 jaar het bedrijf te beëindigen, is gevoelsmatig niet eenvoudig. Maar ik weet dat wij met Wensink de continuering van de activiteiten voor onze gewaardeerde klanten hebben gewaarborgd. Die zekerheid stelt mij gerust.” Laurens Stigter (CEO Wensink Automotive B.V.): “Wij zijn blij dat wij op deze wijze de klanten van Woltinge Auto’s van dienst kunnen blijven. Ik heb er alle vertrouwen in dat de prettige en servicegerichte manier van werken zoals klanten deze kennen, ook bij ons ervaren wordt. Kwaliteit leveren met een glimlach.”

Wensink Automotive

Wensink Automotive zorgt er al ruim 35 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.300 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met meerdere merken worden zowel nieuwe als gebruikte voertuigen aangeboden. Wensink biedt naast verkoop en service een breed scala diensten aan. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering en/of verzekeringen. Daarnaast heeft Wensink een eigen leaselabel, meerdere schadeherstelbedrijven en een truck- en trailerbedrijf. Wensink Mercedes-Benz is al meer dan 30 jaar de vertrouwde, officiële Mercedes-Benz dealer in de regio Hoogeveen.