wensink-lanceert-nieuwe-vacaturesite-hero-mobiel

Wensink lanceert nieuwe vacaturesite

Op zoek naar een baan in de automotive-branche? Wensink Aangenaam!

Wensink lanceert nieuwe vacaturesite

Wensink brengt mensen zorgeloos van A naar B. Dagelijks werken 1.200 vakmensen vanuit 40 vestigingen aan een optimale ervaring in mobiliteit. Voor zowel personenwagens, bedrijfswagens als trucks & trailers ben je Wensink aan het juiste adres. Om iedere dag een stukje beter te worden, is de zoektocht naar talent altijd on-going. Om de werving van nieuwe medewerkers meer kracht bij te zetten, realiseerde Gladior de vernieuwde Werkenbij omgeving in OutSite van AFAS software.

Op zoek naar een baan in de automotive-branche? Wensink Aangenaam!

Vacatures gebundeld per specialisme, merk en regio    

Bent u op zoek naar een vacature in de regio Arnhem of specifiek voor de functie in de autotechniek als eerste auto technicus of verkoper bedrijfswagens? Geen probleem! Met de komst van de vernieuwde vacaturesite is het zoeken van een ideale functie nog eenvoudiger worden, zeker wanneer de zoektocht gericht is op een specifieke regio of specialisme. Met de vernieuwde Werkenbij omgeving is jet mogelijk om de juiste baan te zoeken in een specifieke regio, merk of specialisme.

wensink-lanceert-nieuwe-vacaturesite-media

Moderne en toekomstgerichte inrichting            

Het eerste wat zichtbaar is voor toekomstig talent voordat zij een fysiek gesprek hebben is 9 van de 10 keer een online bezoek aan de website of vacaturewebsite. Met de snel veranderde online wereld was de doorvertaling van de nieuwe en moderne stijl van wensink.nl op de Werken Bij Wensink vacaturesite een logische stap om bezoekers een warm en herkenbaar gevoel te geven.

De nieuwe generatie is digitaler en mobieler dan ooit te voren, zij zetten tegenwoordig vrijwel geen stap uit de deur zonder hun mobiel. Zodoende is er gefocust om de website zo vriendelijk mogelijk te maken voor mobiele gebruikers. Zo kan op elk gewenst moment van de dag de vacatures bekeken of gedeeld worden, wel zo aangenaam!

Wensink Automotive    

Wensink Automotive zorgt er al ruim 30 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.200 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. In het multimerkenpalet worden zowel nieuwe als gebruikte voertuigen aangeboden. Wensink biedt naast verkoop en service een breed scala diensten aan. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering en/of verzekeringen. Daarnaast heeft Wensink een eigen leaselabel, meerdere schadeherstelbedrijven en een truck- en trailerbedrijf.

Op zoek naar een baan in de automotive-branche? Wensink Aangenaam!
Bekijk alle vacatures op werkenbijwensink.nl

Parallax Wensink
Wensink Automotive B.V.
Professioneel 
en grootschalig

Al meer dan 35 jaar zorgen we ervoor dat u zorgeloos onderweg bent van A naar B. Wat ooit klein begonnen is, is ontwikkeld tot een grootschalige, professionele organisatie.

Samen 
altijd in gesprek

Wij zetten ons op alle denkbare manieren in voor de klant en gaan graag samen met u in gesprek om te kunnen voldoen aan al uw mobiliteitswensen.

Duurzaam 
groene mobiliteit

Duurzaam als het gaat om onze voertuigen, met - gedeeltelijk of geheel - elektrische modellen. Maar ook als het gaat om onze bedrijfsprocessen én onze medewerkers.

Innovatief 
de toekomst

Wij innoveren met waterstof en haken verschillende partners, studenten, werk- en leergroepen aan om ook in de toekomst te kunnen blijven innoveren.