wensink-inbouw-start-taxi-aanpassingen-hero-mobiel

Wensink Inbouw start met taxi aanpassingen

Wensink Inbouw start met taxi aanpassingen!

Wensink Inbouw Groningen is met de ombouw van de eerste serie van 100 Citroën Jumpy's tot taxi's begonnen. Dit aantal gaat uiteindelijk uitgebreid worden tot ruim 200 Citroën bedrijfswagens. Hiermee is Wensink Citroën in samenwerking met Wensink Inbouw de eerste Citroën dealer die dit volledig in eigen beheer doet.

De ombouwkit is ontwikkeld door de firma Snoeks. De inbouwmonteurs van Wensink zijn in een trainingstraject getraind door de firma Snoeks zodat de kennis en kunde ingezet kan worden om deze uitdagende klus van ruim 200 Citroën bedrijfswagens uitgevoerd kan worden. Daarbij zijn de inbouwmonteurs van Wensink Inbouw inmiddels gecertificeerd om deze werkzaamheden uit te voeren.

Deze ombouwopdracht is een mooi voorbeeld van de goede samenwerking tussen de divisies: bij Wensink Citroën dankzij Serge Verhoef en bij Wensink Inbouw zijn dat Niek Smit en Gerben Bredenhof. Mede door deze opdracht is een flinke groei bij Wensink Inbouw te zien. Het team is verdubbeld en Wensink blijft hiermee gestaag groeien in zowel Groningen als Arnhem.  

wensink-inbouw-start-taxi-aanpassingen-media-1