fuso-nieuws-urban-jungle-hero-mobiel

READY TO ENTER THE URBAN JUNGLE

Altijd voorbereid op pad met de FUSO Canter 

De stad is voortdurend in beweging. Omleidingen, drukte en verkeersmaatregelen maken het elke dag weer een uitdaging om afspraken na te komen en de planning te halen. De stad is als een jungle, die elke dag een beroep doet op uw wendbaarheid, flexibiliteit en aanpassingsvermogen. En u? U doet een beroep op de FUSO Canter.
 

De aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen is een duurzame investering in de toekomst van uw onderneming. Daarbij is er geen ruimte voor compromissen. Daarom kunt u bij de configuratie van uw Canter uitgaan van een heel eenvoudige succesformule: vijf gewichtsklassen + drie cabines + drie motorvarianten (130, 150, 175 pk) + 6 wielbases = de maatoplossing voor uw bedrijf.

Elke FUSO Canter is gemaakt voor de uitdagingen die u elke dag weer tegenkomt. Leveringen in nauwe straatjes, loodzware ladingen of moeilijk begaanbaar terrein. Er is altijd wel een Canter die geschikt is voor uw werk. Voor meer efficiëntie, flexibiliteit en prestaties bij alle taken. Maak nu kennis met uw specialist.

 

Benieuwd naar de inzet van een FUSO Canter in uw sector?

Of bekijk alle Fuso modellen