mercedes-benz-nieuws-trucks-in-de-prijzen-hero-mobiel

Wensink Trucks in de prijzen!

Wensink Trucks in de prijzen!

Wensink Trucks heeft de awards voor beste dealer Hoogste Klanttevredenheid 2020 & Beste Service 24h vestiging 2020 in de wacht gesleept.

Op 23, 25 en 26 februari 2021 werden de jaarlijkse awards voor de beste Mercedes-Benz truckdealers 2020 op het gebied van beste dealer performance, klanttevredenheid en Service 24h uitgereikt. Het jaar 2020 was een bijzonder jaar voor ons allemaal, zo ook voor alle Mercedes-Benz truckdealers. Ondanks alle maatregelen en lockdowns bleven alle vestigingen beschikbaar om de service te verlenen die klanten van Mercedes-Benz Trucks gewend zijn.

Het management van Mercedes-Benz Trucks Nederland heeft afgelopen week een, coronaproof maar toch nog feestelijk, bezoek gebracht aan de winnende Mercedes-Benz truckdealers en truckvestigingen om de awards uit te reiken. De winnende dealers ontvingen grote bokalen, een ingelijste oorkonde, bloemen en er werd, op gepaste afstand, met champagne geproost.

Hoogste Klanttevredenheid 2020

De award voor Hoogste Klanttevredenheid werd uitgereikt aan de dealer die het beste scoort in het C-Star programma: een klanttevredenheidsonderzoek waarbij de klanten van Mercedes-Benz Trucks feedback geven op de diensten aangeboden door hun Mercedes-Benz truckdealer. De vragen gaan over onderwerpen als: kennis en vaardigheden, relatiemanagement en het aanbieden van maatoplossingen op het gebied van kwaliteit en service.

De dealer die in 2020 de beste score voor Hoogste Klanttevredenheid behaalde is Wensink Automotive. Van Mossel Trucks (voormalig ROGAM Bedrijfswagens) en Van Mossel Trucks (voormalig Hogenbirk Bedrijfswagens) volgden met een tweede en derde plaats.

Beste Service 24h vestiging 2020

Ook binnen de categorie Beste Service 24h vestiging zijn er dit jaar awards uitgereikt. Hierbij is specifiek gekeken naar dealers die bij alle Service 24h situaties het meest adequaat en behulpzaam te werk gingen. Monteurs staan hiervoor dag en nacht klaar om de klanten van Mercedes-Benz Trucks snel en veilig weer de weg op te helpen. De eerste plaats binnen deze categorie ging naar Wensink Apeldoorn. Daarna volgde Louwman MB Gorinchem op de tweede plaats en Van Mossel Trucks Gouda op de derde plaats.

mercedes-benz-nieuws-trucks-in-de-prijzen-slider