kia-ev6-hero-mobiel

Kia EV6 wéér de beste EV in het hoge segment!

Met gepaste trots mogen wij aankondigen dat de Kia EV6 wederom de prijs heeft gewonnen van beste EV. Welke tijden de jaarlijkse ‘EV van het jaar’ verkiezing werd uitgereikt door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). De vakjury, bestaande uit Martin Huisman (VZR), Damiaan Hage (AutoWeek), Bart Fick (Eneco eMobility), Maartje van Tongeren (LeasePlan) en Niek Schenk (AD), prijsden vooral de laadsnelheid, rijeigenschappen en het gebruiksgemak van deze baanbrekende elektrische auto. 

De keuze was reuze bij deze verkiezing, de jury beoordeelde 40 modellen en hieruit werd de EV6 als beste getest. Wij kijken hier zeker niet van op, de EV6 is gewoon een hele solide auto waar alles op zit wat je maar kan bedenken.

Wij van Wensink Kia zijn natuurlijk ontzettend trots op deze prestatie. Zelf ervaren waarom de EV6 zo goed gescoord heeft? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Hier staan ze voor u klaar om uitgebreid getest te worden tijdens een proefrit. De EV6 is  op voorraad bij Wensink en al snel te rijden. 

 

kia-ev6-slider-1
Wensink Automotive B.V.