glashelder-partnership-sghog-en-wensink-lease-services-hero-mobiel

Glashelder partnership SGHOG en Wensink Lease & Services

Glashelder partnership SGHOG en Wensink Lease & Services

Als klant van Service Glasherstel OverGelder (SGHOG) kan je vertrouwen op een professionele vlakglasorganisatie die elke dag van het jaar 24/7 klaar staat om te ontzorgen met vakwerk voor een breed scala aan glaswerkzaamheden. Een representatieve uitstraling van SGHOG is van groot belang. De branding van SGHOG is het afgelopen jaar dan ook gefaseerd voorzien van een krachtige restyling. Naast een nieuwe website, vernieuwde brochures, een restyling van alle vestigingen zijn ook onze essentiële mobiele werkplaatsen van de nieuwe herkenbare signing voorzien.

Bij een essentieel onderdeel als de mobiele werkplaats is voor SGHOG de keuze voor de juiste mobiliteitspartner uiteraard van wezenlijk belang. Zo staan de nieuwe Mercedes Sprinters - via Wensink Mercedes - uiteraard voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit in combinatie met de totaal-ontzorging en service van Wensink Lease zorgde ervoor dat het vertrouwen werd uitgesproken over een glasheldere raamovereenkomst voor 6 jaar tussen SGHOG en Wensink Lease voor de levering van de benodigde Mercedes Sprinters. 

De maatwerk Mercedes Sprinters zijn nauwkeurig vormgegeven om zo efficiënt mogelijk glas te vervoeren en herstelwerkzaamheden uit te voeren. Echte ‘werkplaatsen op wielen’ dus, volledig voorzien van de herkenbare SGHOG-stijl en straks zelfs van het nieuwe Glaskeur-logo.