mercedes-benz-eqb-hero-mobiel

De nieuwe Mercedes-Benz EQB

Vanaf nu te bewonderen in de showroom

De nieuwe Mercedes-Benz EQB: Vanaf nu te bewonderen in de showroom

De nieuwe Mercedes-Benz EQB staat vanaf vandaag in onze Mercedes-Benz showrooms. Deze middenklasse SUV is volledig elektrisch en heeft alles in huis om aan uw transportbehoefte te voldoen, zeker als u overweegt om 'm als optionele zevenzitter samen te stellen.

De nieuwe EQB is al leverbaar vanaf €56.408 als 250 Business Line (140 kW / 190 PK) en is standaard al rijkelijk uitgerust. Zo wordt de EQB standaard geleverd met onder andere LED High Performance headlamps, parkeerpakket met achteruitrijcamera, digitale radio, cruisecontrol Stoelverwarming voor. 

De nieuwe Mercedes-Benz EQB bewonder je bij één van de Wensink Mercedes-Benz vestigingen of plan vandaag nog een vrijblijvende proefrit en laat u overtuigen. 

Proefrit maken in de nieuwe EQB?

Interesse in de nieuwe EQB?

nieuwe-mercedes-benz-eqb-showroom-media-1

De elektrische zevenzitter

Dankzij de ruimte die de EQB heeft kan u er optioneel voor kiezen om een derde zitrij toe te voegen waardoor u plaats heeft voor in totaal zeven personen.  De 2-tal afzonderlijke plaatsen op de derde zitrij bieden u het beste comfort als deze worden ingezet aan personen met een lengte tot 1,65 meter. Heeft u jongere kinderen en wilt u deze plaats laten nemen op een kinderzitje op de derde zitrij? Geen probleem! Ook deze mogelijkheid heeft u in de EQB.

Net als de twee voorste zitrijen biedt de derde zitrij dezelfde veiligheiduitrustingen, zoals uittrekbare hoofdsteunen, veiligheidsgordels met gordelspanner en gordelkrachtbegrenzer op alle buitenste zitplaatsen.

Hoe stelt u de Mercedes-Benz EQB samen?

Bij de introductie van de EQB introduceert Mercedes-Benz twee verschillende varianten: de EQB 300 4MATIC en 350 4MATIC welke u omgerekend respectievelijk 228 pk of 292 pk bieden. Beide varianten zijn goed voor een actieradius tot 416 km (WLTP)1.

Daarnaast heeft u ook de keuze om uw EQB als Luxury Line of als AMG Line uit te voeren. De AMG onderscheidt zich ten opzichte van de Luxury Line met de expressieve AMG styling waar de sportieve elementen terug te vinden zijn in zowel het exterieur als het interieur.

mercedes-benz-eqb-slider-1

Bekijk de voorraad

Bekijk de video om kennis te maken met de Mercedes-Benz EQB

mercedes-benz-eqb-video-mobiel

Video afspelen

1 De actieradius is afhankelijk van de configuratie van het voertuig.