citroen-c5x-hero-mobiel

De nieuwe Citroën C5 X

Er heeft weer een wereldpremière plaatsgevonden waarin Citroën hun nieuwste aanwinst presenteerde; de nieuwe C5 X. Het model blaast het segment van grotere auto’s nieuw leven in met een origineel ontwerp dat de elegantie van een sedan en die dynamiek van een stationwagen combineert met de robuustheid van een SUV. De Citroën C5 X is geschikt voor iedereen die een veelzijdige auto kan gebruiken en is vanaf medio oktober 2021 bij Wensink te bestellen zijn.

citroen-nieuws-c5x-video-2-mobiel

Video afspelen

Vernieuwde technologie

Het gevoel van welzijn aan boord wordt versterkt door geavanceerde technologie die het gebruik van de auto vereenvoudigt. Voorbeelden zijn het forse Extended Head-Up Display en de verschillende rijhulpsystemen die de mentale belasting van de bestuurder verminderen, zoals Highway Driver Assist.

Uniek infotainment interface

Een andere unieke voorziening is de nieuwe infotainment interface met een centraal 12-inch HD-touchscreen. Dit systeem biedt een natuurlijke spraaksturing en een aanpasbaar display met widgets, zoals bij een tablet.

Uitvoeringen

De Citroën C5 X wordt leverbaar met keuze uit een krachtige benzinemotor en een efficiënte plug-in hybride. De C5 X Plug-in Hybrid heeft een systeemvermogen van 225 pk en kan een afstand van meer dan 50 kilometer (WLTP) volledig elektrisch en dus emissievrij rijden met een topsnelheid van 135 km/u.

Vanaf medio oktober 2021 zal de nieuwe C5 X bij ons te bestellen zijn! Kunt u net als ons niet wachten om de nieuwe C5 X in de showroom te zien stralen?