citroen-nieuws-c5-hero-mobiel

De nieuwe Citroën C5 Aircross SUV

Maak kennis met de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV

De populaire Citroën C5 Aircross heeft een vernieuwd exterieur en interieurdesign gekregen. Zo is de voorzijde flink aangepakt. De neus staat meer omhoog ten opzichte van het vorige model wat de auto meer karakter geeft. Dit komt omdat de ronde lijnen plaats hebben gemaakt voor strakkere lijnen. Ook de lampen van de C5 Aircross zijn aangepakt. Zowel voor als achter zijn de lampen compleet vernieuwd. 

De vernieuwde C5 Aircross biedt ook meer personalisatie mogelijkheden. Zo is de C5 Aircross leverbaar in 6 carrosseriekleuren: Polar White, Pearl White, Perla Nera Black, Platinium Grey, Steel Grey en de nieuwe kleur Eclipse Blue, die afhankelijk van de lichtval neigt naar donkerblauw of zwart. Er is keuze uit drie nieuwe Color Packs die het SUV-karakter en de elegante uitstraling van de C5 Aircross versterken: Glossy Black, Dark Chrome en Energic Blue. Wilt u echt onderscheid maken dan kunt u ook kiezen voor een two-tone kleurencombinatie. 

De nieuwe Citroën C5 Aircross staat vanaf medio 2022 in de showroom.

Het Interieur

Citroën is ook zeker het interieur van de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV niet vergeten. Er is gekozen voor moderne kleuren en materialen voor het interieur wat de auto een luxere & sportievere uitstraling geeft. De middenconsole is helemaal aangepakt. Alles is makkelijk te bereiken voor de bestuurder wat een aangename rijervaring biedt. Ook de stoelen zijn aangepakt en zijn nog comfortabeler dan voorheen. Zo is het een feest om te rijden.

citroen-nieuws-c5-slider-2
citroen-nieuws-c5-slider-1

Veel Bagageruimte

De C5 Aircross heeft het meeste bagageruimte binnen zijn segment. 580 l tot 720 l bij de benzine- en dieseluitvoeringen en 460 l tot 600 l bij de Plug-in Hybrid-uitvoering. Deze ruimte is makkelijk te benaderen door de handsfree bediening van de achterklep. Wanneer u uw voet onder de achterbumper beweegt gaat de klep automatisch open. Niet alleen de bagageruimte achterin zorgt voor veel ruimte. De grote gekoelde opbergruimte onder de middenarmsteun, het dashboardkastje en de grote portiervakken kan elke inzittende zijn spullen makkelijk kwijt.

citroen-nieuws-c5-video-mobiel

Video afspelen