ds-lease-financieren-hero-mobiel

Financieren bij Wensink

Wij bieden u de mogelijkheid jouw voertuig te financieren

Uw DS financieren 

We begrijpen dat u bij het kopen van uw DS zo min mogelijk financiële risico’s wilt lopen. Bij Wensink denken we graag met u mee. Daarom bieden we u de mogelijkheid uw DS te financieren. Op een manier die bij u past, wel zo flexibel! We bieden financieringsmogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wensink gaat samen met u op zoek naar een oplossing die naadloos aansluit op uw wensen als het gaat om het financieren van een smart. Benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om een auto financieren? We helpen u graag! 

DS Particulier financieren

Heeft u een DS op het oog, maar wilt u het aankoopbedrag liever niet in één keer betalen? Wensink helpt u graag verder door het aanbieden van een financiering. U rijdt dan een nieuwe of gebruikte smart zonder uw (volledige) spaargeld in te leggen.

DS Zakelijk financieren

Financial lease, ook wel zakelijk financieren genoemd, is een flexibele vorm van financieren. Bij deze vorm van financieren bent u zelf de eigenaar van de auto en betaalt u de auto in termijnen af.

Veel gestelde vragen

Wat houdt financieren bij Wensink in?

Wensink DS biedt de mogelijkheid om uw voertuig te financieren. U rijdt dan een voertuig zonder meteen volledig het bedrag te betalen. Wij bespreken met u, wat de mogelijkheden zijn.

Kan iedereen een financiering krijgen voor een auto?

U moet sowieso ouder dan 18 jaar zijn. Daarnaast bespreken wij de mogelijkheden m.b.t. uw financiële situatie.

Op welke manieren kan ik financieren bij Wensink DS?

Zakelijk en particulier zijn er verschillende mogelijkheden.