citroen-spacetourer-hero-mobiel

Citroën SpaceTourer

Voor de professional die in stijl klanten vervoert
Hoe wilt u de Citroën SpaceTourer rijden?
De SpaceTourer heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 55.008

Private lease

€ 1.422

Zakelijke lease

€ 789

Citroën SpaceTourer: comfortabel praktisch en dynamisch.

De Citroën SpaceTourer boezemt uw klanten direct vertrouwen in met zijn strakke en elegante design, zijn robuuste en zelfverzekerde uitstraling en de extra getinte zijruiten en achterruit die discreet vervoer mogelijk maken... En vele hoogwaardige details die het stoere karakter accentueren! Of u nu privé- of taxichauffeur bent, VIP's vervoert of shuttlediensten uitvoert voor grote bedrijven... Er is altijd een Citroën SpaceTourer die aan uw wensen en die van uw klanten voldoet! En de SpaceTourer is er ook als elektrische variant: de Ë-SpaceTourer.

Proefrit maken in een SpaceTourer?

Interesse in een SpaceTourer?

Bekijk onze serviceabonnementen

CITROËN Ë-SPACETOURER: ZOALS U GEWEND BENT MAAR DAN 100% elektrisch

Het rijcomfort van de Citroën SpaceTourer ongeëvenaard: aan het rijgedrag, het veercomfort en de geluidsisolatie is de grootst mogelijke zorg besteed. De 100% elektrische versies voegen daar nog een extra dimensie aan toe, die van het comfort van 100% elektrisch rijden:

  • Nul uitstoot, nul geluid, nul stress: geen trillingen, geen motorgeluid,
  • Een onmiddellijk beschikbaar koppel voor een snelle respons en soepel en schokvrij rijden,
  • Voorverwarming/-koeling van het interieur, in te stellen via het touchscreen of, op afstand, via de My Citroën-app.
  • Moeiteloos, soepel en uiterst comfortabel rijden in combinatie met dynamische prestaties: kwaliteiten die alle inzittenden zullen waarderen en die u niet meer zult willen missen.
  • Actieradius tot  wel 330 km (WLTP-cyclus).

Een Citroën SpaceTourer kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën SpaceTourer, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën  SpaceTourer… dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën SpaceTourer

CITROËN SPACETOURER FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe Citroën SpaceTourer, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

PARTICULIER

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën SpaceTourer. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

CITROËN SPACETOURER LEASEN

Voor al uw medewerkers een Citroën SpaceTourer leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

CITROËN SPACETOURER ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement.

CITROËN SPACETOURER PRIVATE LEASE

Een spiksplinternieuwe Citroën SpaceTourer leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Citroën Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Citroën SpaceTourer onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Citroën Jumpy SpaceTourer . Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën SpaceTourer zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
citroen-spacetourer-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Citroën 

Wanneer u opzoek bent naar een bus om mensen te vervoeren bent u bij de Citroën SpaceTourer natuurlijk aan het juiste adres, wilt u dit ook nog extra verantwoord doen dan hebben we daar nog de 100% elektrische Citroën ë-SpaceTourer voor. Wanneer u opzoek bent naar een bus die u kan aanpassen naar uw eigen wensen en voorkeuren bent u bij de Citroën Jumpy natuurlijk aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd en is zelfs als 100% elektrische uitvoering in 3 maten leverbaar. Wanneer u een kleinere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Citroën Berlingo aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch. Wanneer milieubewust wilt rijden is er daar ook de 100% elektrische ë-Berlingo voor. Maar wanneer u opzoek bent naar een groot vervoerder dan komt u uit bij de Citroën Jumper, de grootste in de range van Citroën bedrijfswagens. De Jumper beschikt over een maximaal laadvolume van 17 m3. En ook dit model is beschikbaar als 100% elektrische variant, de Citroën ë-Jumper. Ook voor personenvervoer bent u bij de Citroën Jumpy en Citroën Berlingo aan het juiste adres. En wanneer u van sportief en luxe houdt, kiest u voor de Citroën C-Series, de meest luxueuze versie van elke bus.