citroen-jumpy-combi-hero-mobiel

Citroën Jumpy

Geknipt voor elke situatie 
Hoe wilt u de Citroën Jumpy rijden?
De Jumpy heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 20.700

Zakelijke lease

€ 369

Citroën Jumpy: comfortabel, praktisch en dynamisch 

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van deze Jumpy biedt deze bedrijfswagen nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie waarmee de Citroën Jumpy de ideale compagnon is voor de harde werker. Hij is leverbaar in 3 lengtes en is voorzien van handsfree te bedienen schuifdeuren (optioneel). Een laadvermogen tot wel 1400 kg, een laadvolume tot wel 6,6 m3, een nuttige lengte tot wel 4 m en een nuttige breedte tussen de wielkasten van 1,25 m. De nieuwe Jumpy is er ook 100% elektrisch, de ë-Jumpy en ook die is nu te bestellen!

Proefrit maken in een Jumpy?

Interesse in een Jumpy?

Bekijk onze serviceabonnementen

Meer informatie

Citroën Jumpy uitvoeringen

CITROËN Ë-JUMPY COMBI: ZOALS U GEWEND BENT MAAR DAN 100% ELEKTRISCH

Het rijcomfort van de Citroën ë-Jumpy Combi ongeëvenaard: aan het rijgedrag, het veercomfort en de geluidsisolatie is de grootst mogelijke zorg besteed. De 100% elektrische versies voegen daar nog een extra dimensie aan toe, die van het comfort van 100% elektrisch rijden:

  • Nul uitstoot, nul geluid, nul stress: geen trillingen, geen motorgeluid,
  • Een onmiddellijk beschikbaar koppel voor een snelle respons en soepel en schokvrij rijden,
  • Voorverwarming/-koeling van het interieur, in te stellen via het touchscreen of, op afstand, via de My Citroën-app.
  • Moeiteloos, soepel en uiterst comfortabel rijden in combinatie met dynamische prestaties: kwaliteiten die alle inzittenden zullen waarderen en die u niet meer zult willen missen.
  • Actieradius tot  wel 330 km (WLTP-cyclus).

Een Citroën Jumpy kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën Jumpy, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën Jumpy… dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën Jumpy

CITROËN JUMPY FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe Citroën Jumpy, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën Jumpy. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

CITROËN JUMPY LEASEN

Voor al uw medewerkers een Citroën Jumpy leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

CITROËN JUMPY ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Citroën Jumpy onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de bedrijfswagens en de Citroën Jumpy. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën Jumpy zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen. 

Citroën serviceabonnementen
onderhoudsabonnement
citroen-jumpy-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Citroën 

Wanneer u opzoek bent naar een bedrijfswagen die u kan aanpassen naar uw eigen wensen en voorkeuren bent u bij de Citroën Jumpy natuurlijk aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd en is zelfs als 100% elektrische uitvoering in 3 maten leverbaar. Wanneer u een kleinere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Citroën Berlingo aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch. Wanneer milieubewust wilt rijden is er daar ook de 100% elektrische ë-Berlingo voor. Maar wanneer u opzoek bent naar een groot vervoerder dan komt u uit bij de Citroën Jumper, de grootste in de range van Citroën bedrijfswagens. De Jumper beschikt over een maximaal laadvolume van 17 m3. En ook dit model is beschikbaar als 100% elektrische variant, de Citroën ë-Jumper. Ook voor personenvervoer bent u bij de Citroen Jumpy en  Citroën Berlingo  aan het juiste adres. En wanneer u van sportief en luxe houdt, kiest u voor de Citroën C-Series, de meest luxueuze versie van elke bedrijfswagen.