citroen-jumper-hero-mobiel

Citroën Jumper

Een krachtpatser die laadruimte en comfort combineert.
Hoe wilt u de Citroën Jumper rijden?
De Jumper heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 26.140

Zakelijke lease

€ 419

Citroën Jumper en Ë-Jumper: flexibel, praktisch en comfortabel

Het moderne design van de Citroën Jumper staat ten dienste van de gebruiksmogelijkheden en het voor een Citroën spreekwoordelijke comfort. De dynamische en robuuste voorzijde kenmerkt zich door de koplampen met led-dagrijverlichting. De cabine is optimaal ingericht. De constructie en ergonomie van de auto vergroten het gebruiksgemak en vergemakkelijken met name het vervoer van goederen dankzij de uitstekende verhouding tussen laadvolume en buitenafmetingen.

Proefrit maken in een Jumper?

Interesse in een Jumper?

Bekijk onze serviceabonnementen

Meer informatie

Citroën Jumper uitvoeringen

Een Citroën Jumper kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën Jumper, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën Jumper… dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad Jumper Citroën

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën Jumper

CITROËN JUMPER FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe Citroën Jumper, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën Jumper. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

CITROËN Jumper LEASEN

Voor al uw medewerkers een Citroën Jumper leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

CITROËN JUMPER ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Citroën Jumper onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de bedrijfswagens en de Citroën Jumper. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën Jumper zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen.

Citroën serviceabonnementen
citroen-jumper-onderhoudsabonnement
citroen-jumper-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Citroën 

 Wanneer u opzoek bent naar een groot vervoerder dan komt u uit bij de Citroën Jumper, de grootste in de range van Citroën bedrijfswagens. De Jumper beschikt over een maximaal laadvolume van 17 m3. En ook dit model is beschikbaar als 100% elektrische variant, de Citroën ë-Jumper. Wanneer u opzoek bent naar een bus om mensen te vervoeren bent u bij de Citroën Jumpy SpaceTourer Business Lounge natuurlijk aan het juiste adres, wilt u dit ook nog extra verantwoord doen dan hebben we daar nog de 100% elektrische Citroën ë-SpaceTourer Business Lounge voor. Wanneer u opzoek bent naar een bus die u kan aanpassen naar uw eigen wensen en voorkeuren bent u bij de Citroën Jumpy natuurlijk aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd en is zelfs als 100% elektrische uitvoering in 3 maten leverbaar. Wanneer u een kleinere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Citroën Berlingo aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch. Wanneer milieubewust wilt rijden is er daar ook de 100% elektrische ë-Berlingo voor. Ook voor personenvervoer bent u bij de Citroën Jumpy en Citroën Berlingo aan het juiste adres. En wanneer u van sportief en luxe houdt, kiest u voor de Citroën C-Series, de meest luxueuze versie van elke bus.