ë-c4x-hero-mobiel

Citroën Ë-C4 X

Een assertieve stijl en een unieke identiteit en 100% elektrisch. 
Hoe wilt u de nieuwe Citroën Ë-C4 X rijden?
De Ë-C4 X heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 40.840

Citroën Ë-C4 X: comfortabel praktisch en dynamisch

De Citroën Ë-C4 X, de 100% elektrische variant biedt u de sensatie van stil, moeiteloos, dynamisch en zorgeloos elektrisch rijden. De aandrijflijn die in de 'reguliere' ë-C4 aanwezig is wordt ook toegepast op de ë-C4 X, door het betere aerodynamische design is de ë-C4 X in staat om een rijbereik tot 360 kilometer (WLTP) te behalen. Wanneer u toch veel kilometers verwacht af te leggen biedt de accu van de ë-C4 X u de mogelijkheid om bij een snellader de accu op te laden van 10 naar 80% in slechts 30 minuten tijd.

Profiteer in 2023 tot wel € 2.950,- overheidssubsidie op een nieuwe of gebruikte elektrische auto met de SEPP-subsidieregeling. Kom snel in actie, het subsidiebudget van de overheid is beperkt.

Interesse in een Ë-C4 X?

Bekijk onze serviceabonnementen

Meer informatie

Citroën Ë-C4 X uitvoeringen

Een Citroën Ë-C4 X kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën Ë-C4 X, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën Ë-C4 X… dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën Ë-C4 X

Overige modellen van Citroën 

Wanneer u opzoek bent naar de perfecte combinatie van een compacte hatchback en een SUV-coupé komt u uiteraard uit bij de Citroën C4 of de Ë-C4 X. Maar bent u opzoek naar een kleiner broertje, dan komt u uit bij de Citroën C3, die heeft overigens ook nog een model als SUV, de Citroën C3 Aircross SUV. Wanneer u een kleine wendbare auto wilt heeft Citroën daar de Citroën C1 voor. Maar wanneer u opzoek bent naar een voertuig voor in de binnensteden, 100% elektrisch en met een snelheid van 45 km/h, dan kan komt u uiteraard uit bij de Citroën Ami. Wanneer u de hele achterbank en kofferbak nodig heeft en opzoek bent naar veel laadruimte hebben we daar de Citroën C4 SpaceTourer, de minivan van Citroën. En dan wanneer u groter, stoerder en eleganter wilt rijden is er nog de Citroën C5 Aircross SUV, het topmodel van Citroën. Maar wilt u een SUV met de elegantie van een Coupé, dan is er de Citroën C5 X. Ook is er nog een groter segment van Citroën voor de groot vervoerder; de Citroën SpaceTourer.  

CITROËN Ë-C4 X FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe Citroën Ë-C4 X, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

PARTICULIER

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën Ë-C4 X. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

CITROËN Ë-C4 X LEASEN

Voor al uw medewerkers een Citroën Ë-C4 leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

CITROËN Ë-C4 X ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

CITROËN Ë-C4 X PRIVATE LEASE

Een spiksplinternieuwe Citroën Ë-C4 X leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Citroën Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Citroën Ë-C4 X onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Citroën Ë-C4 X. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën Ë-C4 X zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen.

Citroën serviceabonnementen
onderhoudsabonnement
ë-c4x-video-mobiel

Video afspelen