citroen-c5x-hero-mobiel

Citroën C5 X

De rijdende legende met een wel heel bijzonder uiterlijk.
HOE WILT U DE CITROËN C5 X RIJDEN?
De C5 X heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 45.940

Private lease

€ 639

Zakelijke lease

€ 595

Citroën C5 X: elegantie van een sedan en de robuustheid van een SUV

De nieuwe Citroën C5 X weet de elegantie van een berline en de dynamiek van een stationwagon te combineren met de hoge zitpositie van een SUV. Bij deze auto wordt COMFORT met hoofdletters geschreven dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma en het ruime interieur in lounge-stijl. Uiteraard wordt de C5 X voorzien van de Citroën Advanced Comfort-vering die voor het befaamde vliegende-tapijteffect zorgt. De gloednieuwe C5 X is vanaf nu te bestellen waarvan de eerste exemplaren begin 2022 worden geleverd.

CITROËN C5 X UITVOERINGEN

Een Citroën C5 X kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën C5 X, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën C5 X…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën C5 X

CITROËN C5 X FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe Citroën C5 X, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

PARTICULIER

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën C5 X Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

CITROËN C5 X LEASEN

Voor al uw medewerkers een Citroën C5 X leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

CITROËN C5 X ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

CITROËN C5 X PRIVATE LEASE

Een spiksplinternieuwe Citroën C5 X leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Citroën Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Citroën C5 X onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Citroën C5 X. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën C5 X zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
citroen-c5x-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Citroën 

Verliefd op de C5 X? Wij ook namelijk, en daarom snappen we het als u niet kunt wachten. Wanneer u direct groot, stoer, elegant en verantwoordelijk wilt rijden bent u bij de Citroën C5 Aircross SUV ook aan het juiste adres, het is hét topmodel van Citroën. Voor de vertrouwde kwaliteit en prestaties die u gewend bent maar dan met meer ruimte bent u bij de Citroen C4 of Ë-C4 aan het goede adres; voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent maar dan in een compacter jasje. Maar wanneer u een kleine wendbare auto wilt heeft Citroën daar de Citroën C1 voor. Maar wanneer u opzoek bent naar een voertuig voor in de binnensteden, 100% elektrisch en met een snelheid van 45 km/h, dan komt u uiteraard uit bij de Citroën Ami. Even wendbaar, stuk compacter en klaar voor stedelijk avontuur. De perfecte balans tussen groot en klein is natuurlijk de Citroën C3. Maar bent u opzoek naar een iets groter model van de C3, dan komt u uit bij zijn grote broer, de Citroën C3 Aircross SUV. Deze auto is ideaal voor een klein gezin met smaak. Wanneer u de hele achterbank nodig heeft en opzoek bent naar veel laadruimte hebben we daar de Citroën C4 SpaceTourer, de minivan van Citroën. Ook is er nog een groter segment van Citroën voor de groot vervoerder; de Citroën SpaceTourer