citroen-c5-aircross-hero-mobiel

De nieuwe Citroën C5 Aircross SUV

De avontuurlijke crossover die het mooiste van een coupé en een SUV samenbrengt
Hoe wilt u de nieuwe Citroën C5 Aircross rijden?
De C5 Aircross SUV heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 37.990

Private lease

€ 555

Zakelijke lease

€ 509

De nieuwe Citroën C5 Aircross SUV: een uiterste comfortabele suv

De 4,50 m lange Citroën C5 Aircross SUV onderscheidt zich door een sterke en dynamische persoonlijkheid, zonder agressief over te komen. Hij heeft typische SUV-kenmerken: een brede en imposante voorzijde, een hoge en fraai gewelfde motorkap, een bodemvrijheid van 230 mm, bescherming op de dorpels en de wielkasten en in twee kleuren uitgevoerde gestileerde dakrelingen. De C5 Aircross SUV is niet alleen beschikbaar als Diesel of benzine uitvoering, maar ook als PHEV! 

Proefrit maken in een C5 Aircross SUV?

Interesse in een C5 Aircross SUV?

Bekijk onze serviceabonnementen

Maak kennis met de nieuwe C5 Aircross

Citroën presenteert de vernieuwde C5 Aircross SUV, de C5 Aircross is voorzien van een nieuw en opvallend exterieur- en interieurdesign. De vernieuwing laat zicht met name zien op het gebied van de voorzijde, lichtsignatuur achter, nieuwe velgen, kleuren en materialen, 10 inch touchscreen en een nieuw ontworpen middenconsole. Net als zijn voorganger is de nieuwe C5 Aircross wederom leverbaar met een Plug-in Hybride aandrijflijn of met een benzine- of dieselmotor.

Prijzen en levering
De consumentenprijs begint al bij €37.990 voor de C5 Aircross Live (PureTech 130) Live) en staat vanaf medio 2022 bij ons in de showroom. Heeft u interesse in de nieuwe C5 Aircross? Maak uw interesse kenbaar bij ons!

nieuwe-citroen-c5-aircross-2022

Citroën C5 Aircross SUV uitvoeringen

Een Citroën C5 Aircross SUV kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën C5 Aircross SUV, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën C5 Aircross SUV… dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën C5 Aircross

CITROËN C5 Aircross SUV FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe Citroën C5 Aircross SUV, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

PARTICULIER

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën C5 Aircross SUV. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

CITROËN C5 Aircross SUV LEASEN

Voor al uw medewerkers een Citroën C5 Aircross SUV leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

CITROËN C5 Aircross SUV ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

CITROËN C5 AIrcross SUV PRIVATE LEASE

Een spiksplinternieuwe Citroën C5 Aircross SUV leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Citroën Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Citroën C5 Aircross SUV onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Citroën C5 Aircross SUV. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën C5 Aircross SUV zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
citroen-c5-aircross-suv-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Citroën 

Wanneer u groot stoer en elegant wilt rijden bent u bij de Citroën C5 Aircross SUV natuurlijk aan het juiste adres, het is hét topmodel van Citroën. Voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent maar dan met meer ruimte komt u uit bij de Citroen C4 of Ë-C4. De perfecte balans tussen groot en klein is natuurlijk de Citroën C3, maar wanneer u een kleine wendbare auto wilt heeft Citroën daar de Citroën C1 voor. Bent u opzoek bent naar een voertuig voor in de binnensteden, 100% elektrisch en met een snelheid van 45 km/h, dan kan komt u uiteraard uit bij de Citroën Ami. Even wendbaar, stuk compacter en klaar voor stedelijk avontuur. Maar bent u opzoek naar een iets groter broertje van de C3. dan komt u bij het suv model uit; de Citroën C3 Aircross SUV. Deze auto is ideaal voor een klein gezin met smaak. Wanneer u de hele achterbank nodig heeft en opzoek bent naar veel laadruimte hebben we daar de Citroën C4 SpaceTourer, de minivan van Citroën. Verliefd op de C5 Aircross maar rijdt u liever coupé? Dan is er de Citroën C5 X. Ook is er nog een groter segment van Citroën voor de groot vervoerder; de Citroën SpaceTourer