citroen-c4-hero-mobiel

Citroën C4

De perfecte combinatie van een compacte hatchback en een SUV-Coupé
Hoe wilt u de Citroën C4 rijden?
De C4 heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 31.710

Private lease

€ 454

Zakelijke lease

€ 405

Citroën C4; comfortabel, praktisch en dynamisch

De nieuwe Citroën C4 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design. Met de 97 mogelijke kleurcombinaties voor de carrosserie kunt u van de Nieuwe Citroën C4 een unieke auto maken. De Nieuwe Citroën C4 onderscheidt zich in zijn segment ook door zijn comfort dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats en zijn onovertroffen veercomfort. Deze moderne en connectieve auto biedt bovendien volop gebruiksgemak dankzij de 12 rijhulpsystemen. Daarnaast is deze karaktervolle C4 ook beschikbaar als 100% elektrische variant, de Citroën Ë-C4.

De nieuwe Citroën C4 onderscheidt zich door het elegante en vloeiende design van een hatchback met de lifestyle kenmerken van een SUV: een aerodynamisch silhouet, geraffineerde lijnen met eigenzinnige details, een nieuwe lichtsignatuur voor en achter. Daarnaast door de kracht en het karakter van een SUV: grote wielen en gespierde vormen dwingen respect af. We begrijpen dat wanneer u elektrisch rijdt u precies hetzelfde wilt, daarom is er de Citroën Ë-C4, exact hetzelfde maar dan 100% elektrisch!  Met een hoge en fraai gewelfde motorkap, een voorzijde met de nieuwe kenmerkende designelementen van Citroën: een V-vormige lichtsignatuur, over twee niveaus verdeelde koplampen en verchroomde chevrons die over de gehele breedte van de auto doorlopen en een ontwerp waarin de Citroën 100% LED Vision-technologie voor de dagrijverlichting, de koplampen en de mistlampen fraai tot uiting komt is dit hét model dat Citroën vertegenwoordigt. 

Proefrit maken in een C4?

Interesse in een C4?

Bekijk onze serviceabonnementen

Citroën C4 uitvoeringen

CITROËN ë- C4: Zoals u gewend bent maar dan 100% elektrisch 

De Nieuwe Citroën ë-C4 is na de C5 Aircross SUV Hybrid en de ë-Jumpy de derde vertegenwoordiger van het elektrische offensief van Citroën. Hij staat voor een moderne en hightech elektrische mobiliteit waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan: reizen in de ë-comfort class!

De actieradius (tot 350 km volgens de WLTP-cyclus) van de Nieuwe Citroën ë-C4 – 100% ëlectric kan worden geoptimaliseerd met de Brake-modus. In deze modus wordt de auto sterker afgeremd bij het gas loslaten, zonder dat u het rempedaal intrapt. Met de energie die hierbij vrijkomt, wordt het batterijpakket bijgeladen.

Een Citroën C4 kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën C4, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën C4… dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën C4

CITROËN C4 FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe Citroën C4, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

PARTICULIER

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën C4. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

CITROËN C4 LEASEN

Voor al uw medewerkers een Citroën C4 leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

CITROËN C4 ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

CITROËN C4 PRIVATE LEASE

Een spiksplinternieuwe Citroën C4 leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Citroën Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Citroën C4 onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Citroën C4. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën C4 zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
citroen-c4-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Citroën 

Wanneer u opzoek bent naar de perfecte combinatie van een compacte hatchback en een SUV-coupé komt u uiteraard uit bij de Citroën C4 of de Ë-C4. Maar bent u opzoek naar een kleiner broertje, dan komt u uit bij de Citroën C3, die heeft overigens ook nog een model als SUV, de Citroën C3 Aircross SUV. Wanneer u een kleine wendbare auto wilt heeft Citroën daar de Citroën C1 voor. Maar wanneer u opzoek bent naar een voertuig voor in de binnensteden, 100% elektrisch en met een snelheid van 45 km/h, dan kan komt u uiteraard uit bij de Citroën Ami. Wanneer u de hele achterbank en kofferbak nodig heeft en opzoek bent naar veel laadruimte hebben we daar de Citroën C4 SpaceTourer, de minivan van Citroën. En dan wanneer u groter, stoerder en eleganter wilt rijden is er nog de Citroën C5 Aircross SUV, het topmodel van Citroën. Maar wilt u een SUV met de elegantie van een Coupé, dan is er de Citroën C5 X. Ook is er nog een groter segment van Citroën voor de groot vervoerder; de Citroën SpaceTourer.