citroen-c3-aircross-hero-mobiel

Citroën C3 Aircross SUV

de nieuwe generatie SUV
Hoe wilt u de Citroën C3 Aircross rijden?
De C3 Aircross SUV heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 28.740

Private lease

€ 427

Zakelijke lease

€ 415

Citroën C3 Aircross SUV: #ENDLESSPOSSIBILITIES

De nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft met zijn geheel nieuwe, nog stoerdere voorzijde meer karakter dan ooit. Hij biedt nog meer personalisatiemogelijkheden met keuze uit 70 kleurcombinaties, nieuwe kleuren en nieuwe decoraties voor de achterste zijruiten, Color Packs en lichtmetalen velgen. De Citroën C3 Aircross SUV heeft een voor zijn segment uniek silhouet door zijn kort en hoge, krachtig gelijnde motorkap. Met zijn kenmerkende lichtsignatuur voor en achter en combinatie van horizontale lijnen en ronde vormen ziet hij er stoer uit zonder agressief over te komen. Ook deze SUV heeft voor de nieuwste creaties van het merk Citroën kenmerkende dubbele lichtsignatuur die de expressieve voorzijde accentueert. Aan de achterzijde vallen de brede heupen van de Citroën C3 Aircross SUV op, die het gespierde karakter van de SUV versterken. De achterlichten met 3D-effect onderstrepen de familieband met de Citroën C3 en de concept car C-Aircross. Zoals het een rasechte SUV betaamt is de Citroën C3 Aircross SUV voorzien van de in matzwart uitgevoerde wielkastverbreding en dorpelbeschermers die de auto beschermen tegen kleine beschadigingen.

Proefrit maken in een C3 Aircross SUV?

Interesse in een C3 Aircross SUV?

Bekijk onze serviceabonnementen

Citroën C3 Aircross SUV uitvoeringen

Een Citroën C3 Aircross SUV kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën C3 Aircross SUV, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën C3 Aircross SUV…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën C3 Aircross

Citroën C3 Aircross SUV financieren

Rijden in een gloednieuwe Citroën C3 Aircross SUV, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier 

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd. 

Zakelijk 

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën C3 Aircross SUV. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Citroën C3 Aircross SUV leasen

Voor al uw medewerkers een Citroën C3 Aircross SUV leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Citroën C3 Aircross SUV zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Citroën C3 Aircross SUV Private Lease

Een spiksplinternieuwe Citroën C3 Aircross SUV leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Citroën Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Citroën C3 Aircross SUV onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Citroën C3 Aircross SUV. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën C3 Aircross SUV zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
citroen-c3-aircross-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Citroën 

Bent u opzoek naar een kleine dappere SUV, dan komt u uit bij de Citroën C3 Aircross SUV. Wanneer u hetzelfde model wilt maar geen SUV komt u bij de Citroën C3. Wanneer u een kleine wendbare auto wilt heeft Citroën daar de Citroën C1 voor. Maar wanneer u opzoek bent naar een voertuig voor in de binnensteden, 100% elektrisch en met een snelheid van 45 km/h, dan kan komt u uiteraard uit bij de Citroën Ami.  Voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent van de C3 Aircross SUV maar dan met meer ruimte, bent u bij de Citroën C4 of Ë-C4 aan het juiste adres. Deze auto is ideaal voor een klein gezin met smaak. Wanneer u de hele achterbank nodig heeft en opzoek bent naar veel laadruimte hebben we daar de Citroën C4 Spacetourer, de minivan van Citroën. En dan wanneer u groter, stoerder en eleganter wilt rijden is er nog de Citroën C5 Aircross SUV, het topmodel van Citroën. Maar Wilt u een SUV met de elegantie van een Coupé, dan is er de Citroën C5 X. Ook is er nog een groter segment van Citroën voor de groot vervoerder; de Citroën SpaceTourer