citroen-c3-hero-mobiel

Citroën C3

Comfortabel, praktisch en dynamisch
Hoe wilt u de Citroën C3 rijden?
De C3 heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 19.590

Private lease

€ 305

Zakelijke lease

€ 329

Citroën C3: verrassend ruim vervoer

De nieuwe Citroën C3 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design. Met de 97 mogelijke kleurcombinaties voor de carrosserie kunt u van de nieuwe Citroën C3 een unieke auto maken. De Citroën C3 onderscheidt zich in zijn segment ook door zijn comfort dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats en zijn onovertroffen veercomfort. Deze moderne en connectieve auto biedt bovendien volop gebruiksgemak dankzij de 12 rijhulpsystemen. De Citroën C3 luidt een nieuw stilistisch tijdperk in binnen het gamma van Citroën. De op de concept car CXPERIENCE geïnspireerde voorzijde geeft hem nog meer karakter en dynamiek. Het kleurenpalet is uitgebreid met de nieuwe frisse kleuren Elixer Red en Spring Blue. Daarnaast is er keuze uit de reeds bekende kleuren Perla Nera Black, Steel Grey, Platinium Grey, Soft Sand en Polar White. De Citroën C3 is voorzien van de op unieke wijze vervaardigde Advanced Comfort Seats: een echte Citroën-innovatie. Om een uniek comfort te bieden is de C3 ontwikkeld volgens de filosofie van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Met een royale leefruimte voor tot wel 5 inzittenden biedt het interieur van de C3 meer comfort dan ooit.

Proefrit maken in een C3?

Interesse in een C3?

Bekijk onze serviceabonnementen

Meer informatie

Citroën C3 uitvoeringen

Een Citroën C3 kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën C3, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën C3… dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën C3

Citroën C3 financieren

Rijden in een gloednieuwe Citroën C3, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier 

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk 

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën C3. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Citroën C3 leasen

Voor al uw medewerkers een Citroën C3 leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Citroën C3 zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Citroën C3 Private Lease

Een spiksplinternieuwe Citroën C3 leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Citroën Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Citroën C3 onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Citroën C3. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën C3 zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen.

Citroën serviceabonnementen
onderhoudsabonnement
citroen-c3-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Citroën 

De perfecte balans tussen groot en klein is natuurlijk de C3. Maar bent u opzoek naar een kleine dappere SUV, dan komt u uit bij de Citroën C3 Aircross SUV. Wanneer u een kleine wendbare auto wilt heeft Citroën daar de Citroën C1 voor. Maar wanneer u opzoek bent naar een voertuig voor in de binnensteden, 100% elektrisch en met een snelheid van 45 km/h, dan kan komt u uiteraard uit bij de Citroën Ami.  Voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent van de C3 Aircross SUV maar dan met meer ruimte, bent u bij de Citroën C4 of Ë-C4 aan het juiste adres. Deze auto is ideaal voor een gezin met smaak. Wanneer u de hele achterbank nodig heeft en opzoek bent naar veel laadruimte hebben we daar de Citroën C4 SpaceTourer, de minivan van Citroën. En dan wanneer u groter, stoerder en eleganter wilt rijden is er nog de Citroën C5 Aircross SUV, het topmodel van Citroën. Maar wilt u een SUV met de elegantie van een Coupé, dan is er de Citroën C5 X. Ook is er nog een groter segment van Citroën voor de groot vervoerder; de Citroën Berlingo