citroen-c1-hero-mobiel

Citroën C1

De stadsauto met een uniek karakter

Citroën C1: sympathiek stadsvervoer

De Citroën C1 voelt zich met zijn compacte afmetingen en superieure wendbaarheid in de stad als een vis in het water. Deze frisse, eigenwijze stadsauto is ook leverbaar met een vouwdak. De Citroën C1 onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede dankzij de brutaal ogende koplampen. De verticaal geplaatste led-dagrijverlichting accentueert het vrolijke uiterlijk en geeft de Citroën C1 nog meer karakter. De C1 is bijzonder compact maar biedt desondanks comfortabel ruimte aan 4 volwassenen. Met zijn draaicirkel van slechts 9,6 meter is hij in de stad volledig in zijn element.

Citroën heeft de C1 uit productie genomen. De Citroën C1 is dus niet meer nieuwe te bestellen. 

Proefrit maken in een C1?

Interesse in een C1?

Bekijk onze serviceabonnementen

Citroën C1 uitvoeringen

Een Citroën C1 kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën C1, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën C1…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën C1

Citroën C1 financieren

Rijden in een gloednieuwe Citroën C1, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën C1. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Citroën C1 leasen

Voor al uw medewerkers een Citroën C1 leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Citroën C1 zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Citroën C1 Private Lease

Een spiksplinternieuwe Citroën C1 leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Citroën Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Citroën C1 onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Citroën C1. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën C1 zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
citroen-c1-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Citroën

Wanneer u een kleine wendbare auto wilt, is de Citroën C1 uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto voor in de binnenstad, dan is de 45 km/h en 100% elektrische Citroën Ami wellicht iets voor u. Het grotere broertje van de Citroën C1 is de Citroën C3, welke ook beschikbaar is als SUV, de Citroën C3 Aircross SUV. Voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent maar dan met meer ruimte bent u bij de Citroën C4 of Ë-C4 aan het juiste adres. Deze auto is ideaal voor een klein gezin met smaak. Wanneer u de hele achterbank nodig heeft een opzoek bent naar veel laadruimte hebben we daar de Citroën C4 SpaceTourer, de minivan van Citroën. En voor wie zoekt naar groter, stoerder, eleganter en verantwoordelijker, dan is er nog de Citroën C5 Aircross SUV, het topmodel van Citroën. Wilt u een SUV met de elegantie van een Coupé, dan is er de Citroën C5 X. Ook is er nog een groter segment van Citroën voor de groot vervoerder; de Citroën Berlingo.